Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz, hogy a Kórház kér 300...

Igaz, hogy a Kórház kér 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot?

Figyelt kérdés

Mi már régen és vidéken házasodtunk.A lányom 4 éve született,most is ott szülök ahol őt szültem akkor nem kérték,pedig akkor is már évek óta házasok voltunk.

Mit tudtok erről?

2009. aug. 28. 13:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Győr-nem kellett,jó volt a 11 éves fénymásolata
2009. aug. 28. 18:12
 12/22 anonim ***** válasza:

És ha valaki nem házas,és nincs apasági?

Mondjuk egy buli után nem tudja,ki az apa.

2009. aug. 29. 07:19
 13/22 anonim ***** válasza:
Akkor az anya vezetéknevét kapja meg, ha nagykorú. Kiskorú anyánál ugyanúgy, csak ott van kijelölt gyámja a kicsinek.
2009. aug. 29. 10:28
 14/22 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet hogy kórházfüggő a dolog, mert tőlem nem kérték ( Szőnyben szültem )
2009. aug. 29. 13:40
 15/22 anonim ***** válasza:
Ez vicces, a férjem 1 hete beszélt Újpesten az anyakönyv vezetővel és ő mondta, hogy nem kell. Elvileg a kórház összeköttetésben van a rendszerrel és hivatalból ők indítják. Érdekes, de kérdezte hol lakunk és hol szülünk. Sztem telefonálj.
2009. aug. 29. 18:54
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha helyileg ugyanott születik a pici, mint ahol a házasságot kötöttétek akkor nem kell, minden ellenkező esetben ELMÉLETILEG kötelező.
2009. aug. 30. 14:01
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát.A biztonság kedvéért elküldtem anyut,hogy váltsa ki.Előtte felhívta a hivatalt és azt mondták díjmentes.Mégegyszer köszönöm Nektek a válaszokat!

39 hetes pocakos

2009. szept. 1. 14:03
 18/22 anonim ***** válasza:
elvileg...gyakorlatilag nem...debrecen,Kenézy Korház:-)
2009. szept. 3. 13:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak írom,hogy én is Gyulán szültem,nem kérte senki,csak a szülésznő kérdezte,hogy mióta vagyunk házasok.
2009. szept. 3. 14:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Ezt a hülyeséget! Mi nem vagyunk házasok, ezért apaságit kellet csinálni, viszont a kiskönyvben a várható szülési idő nov. 25. erre ráraknak 10 napot ami dec. 5., ha 6. születik, akkor új papírra van szükség, mert szerintük 6. már nem a párom gyereke. Illetve minden önkormányzat mást mond, az egyik szerint nekem nyilatkoznom kell arról, hogy hajadon vagyok, a másik szerint csak akkor kell, ha özvegy lennék vagy elvált! IGAZODJON KI AZ EMBER
2009. szept. 3. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!