Szent Imre kórházban szülés előtt adnak beöntést?
Figyelt kérdés
vagy ez már nem "divat"? olvasgattam hogy néhány kórházban kúpot adnak. Olyan anyukák tapasztalatát várom, aki ebben a kórházban szült.2009. aug. 27. 22:46
1/7 anonim válasza:
Szia! Áprilisban szültem, igaz, hogy császárral, de kaptam. Szó sem volt kúpról. Ki lehetett bírni.
2/7 anonim válasza:
Ebben a kórházban kedvelik az alternatív dolgokat. Igaz, hogy nekem volt választott szülésznőm, és orvosom is, így sem két éve, sem 6 napja :o) nem kaptam, fel sem merült. (Borotválást sem) Mert hogy a szülés közbeni székletürítés teljesen természetes, ezt a "beöntősdit" csak a személyzet miatt találták ki. Van olyan doki, aki az alternatív szobában pl. nem "hajlandó szülni", ezért ha ügyeletesekkel szülsz, előfordulhat hogy kapsz, ha meg van választottad, beszéld meg vele előre, hogy mit szeretnél, mert én olyan anyukáról is hallottam már, aki kifejezetten kérte, mert cikinek érzi szülés közben az ürítést. Nekem nem volt az. Az elsőnél volt egy kis "termés", utólag kifejezetten szépnek találtam, hogy a dokim jött oda és sec-pec felszedte, nem derogált neki... Szép szülést!
3/7 anonim válasza:
1 hónapja szültem ott, én ugyan nem kaptam se beöntést, se kúpot... semmi probléma nem volt vele, még csak nem is éreztem hogy jön a nagy barna medve:))) a szülésznő azonnal eltakarította a nyomokat...
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Én azthiszem inkább fogok kérni beöntést, nem akarok nyomokat magam után, még akkor se ha ez természetes. :-) Főleg hogy a férjem is bent lesz :-)
2009. aug. 28. 18:23
5/7 anonim válasza:
kértem volna én is, csak épp minike jött mint a gőzmozdony, nem volt rá idő:) amúgy a férjemnek mondtam utólag hogy nem kaptam beöntést és volt kaki (én is a szülésznőtől kérdeztem rá, mert nem vettem észre semmit) és a férjem is mondta, hogy észre sem vett semmit.:) szal ne pánikolj ha esetleg elmarad a beöntés:) amúgy sem lesz energiád azzal foglalkozni:))) szép szülést!
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :-)
2009. aug. 29. 14:05
7/7 anonim válasza:
én a harmadikat várom, de nem tudom hogy volt e melléktermés is az előző szüléseimnél, mert beöntést azt nem kaptam, és én nem éreztem semmi, olyat, meg nem ettem elötte , már egy idelye...ez örök relytély marad.,...30 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!