Kedves Békéscsabaiak! Dr. Róna István kb. mekkora összegért vállalja a szülést? És lehet tőle ütemezett császárt kérni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 20:23
1/5 anonim válasza:
Szia. Én Róna dokinál csak a 4D-n voltam kétszer, bár én Baukónál szültem mind három gyermekemet, de úgy tudom, hogy ő sem mond fix árat. Az ütemezett császárt viszont nem tudom. Miért szeretnéd azt kérni?
2/5 A kérdező kommentje:
Szia.Köszönöm a válaszod.Az ütemezett császárt azért szeretném mert első gyermekem is császárral született nem indult be a szülés 3 héttel túlhordtam.Akkor azt mondták hogy a következőt sem fogom tudni megszülni és most szeretném elkerülni a hetekig tartó korházban létet mivel itthon már van egy gyermekem ezért tanácsolták hogy kérjünk ütemezett császárt.
2013. jan. 9. 11:22
3/5 anonim válasza:
Szia. És az elsőt kinél szülted? Szerintem menj el Rónához a magánrendelésére, elmondod neki, hogy mi volt az első gyermekeddel, és lehet-e kérni nála ütemezett császárt, mert nem szeretnél úgy járni, mint az előzővel. Nagyon kedves, lehet tőle bátran kérdezni. Első voltam
4/5 A kérdező kommentje:
Az első fiam Dr. Orosz Istvánnál szültem.Én is arra gondoltam hogy megkérdezem tőle februárba megyek hozzá 4D UH-ra.Csak gondoltam hátha tud valaki felvilágosítást adni hogy mire számíthatok :)
2013. jan. 10. 13:26
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én dr. Rónánál szültem novemberben. Én végig hozzá jártam a magánrendelésekre, a genetikai uh-k is ott csináltattam. Nagyon jó szakembernek tartom. Rákérdeztünk a szülés tarifájára, de nem mondott konkrét összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!