Hogyan bánnak azokkal a nőkkel akiknek nincs fizetett orvosuk, szülésznőjük? (Szent István Kh-ban)
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 22:10
1/4 anonim válasza:
Barátnőm kétszer szült ott orvos és szülésznő nélkül. Teljesen meg volt elégedve. Én is ott szültem, de volt fogadott szülésznőm, csak dokim nem. És én is abszolut elégedett vagyok. De ha ajánlhatok valamit: nagyon megéri az egyszemélyes szoba! Én olyanban voltam és nagyon nyugi volt. Üdv
2/4 Ildikó1982 válasza:
Nekem volt fogadot orvosom a melettem lévőnek nem ugyanugy bántak vele is nem néztek rám se tőbbször az volt a fontos hogy a párom bent volt.
3/4 anonim válasza:
Nekem ugyan volt mindkettő,de a szülésznőm(pont nappalos volt,amikor szültem,ez 2x is így volt) egy másik kismamához is rendszeresen ment,segített neki,pedig ő nem fogadta fel.2fiú+11 hetes pici lány anyukája
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez orvos függő is.
Nekem volt fogadott dokim+szülésznőm,ők nagyon kedvesek voltak(hozzáteszem a szobatársaimhoz is),volt olyan orvos is,aki egyetlen kérdésemre se válaszolt,csak nagyon flegmán,szerinte viccesen nézzen meg a google-n.
Szóval ember függő a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!