3 héttel szülés után még mindig szorulásos (nyuszibogyós) a székletem! Mit tegyek, hogy ne kelljen 20-30percig vécén szenvednem?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 13:30
1/5 anonim válasza:
vegyél be hashajtót. a kórházban is azt adtak.
2/5 anonim válasza:
Szia! Tudsz Levolac-ot venni a patikában, ez nem hashajtó, hanem csak fellazítja a székletet, nekem bevált.
3/5 anonim válasza:
Igen Laevolac szirup.Segít,nem hashajtó csak székletlazító.1-2 nap alatt rendezödik a bélmüköde´s töle.Cukoralapú,terhesen szoptatás alat is lehet,és gyerekeknek is.A lányomat is ez hozta helyre.
4/5 anonim válasza:
Nem az a gond, hogy a szoptatás miatt egy csomó élelmiszer kiesik az étrendedből? Nekem is ez volt a gondom, kicsit lazábban vettem, hogy mit lehet és mit nem enni szoptatás alatt, és ezután meg is szűnt a székrekedésem.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is a Levolac szirup segített a terhesség alatt, meg a búzakorpa és a lenmag. Naponta tettem 1-1 kávéskanállal egy pohár joghurtba, a reggeli tejeskávéba meg egy kupak Levolac, és 15 perc múlva mindíg lett rendesen. Náléam mondjuk az vcolt még a probléma, hogy amikor napokig nem volt széklet, akkor tuti, hogy akkor jött rám a hasmars, amikor olyan helyen voltam, ahol semmi normális Wc nem volt. Egyszer a Városligetbe kapott el, és majdnem bement mire találtam Wc-t. Hát mit mondjak, soha többé nem akarok ilyet átélni, úgyhogy nem is indulok el itthonról addig, amíg nem volt meg a nagydolog.
36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!