Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ugye ez nem komoly? Nem tudom...

Ugye ez nem komoly? Nem tudom elhinni

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

7/10

A babákat nem katéterezik, hanem szondázzák. Amikor megszületnek, alaposan megvizsgálják őket, és ennek része az, hogy megnézik átjárhatóak-e a testnyílásai (száj, orr, popsi)...

Popsi katéterezés??? Nyugtassatok meg, hogy ilyen nincs!!

2013. jan. 6. 07:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Most komolyan ezért pontoztatok le?

Csak leírtam, mi történt velünk...

2013. jan. 6. 14:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolsónak: engem is lepontoztak, mert leírtam, hogy nem szondázták meg a popsiját (apa elmondása szerint, aki végig ott volt). Ne törődj a pontozással nem éri meg.
2013. jan. 6. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért is akkora tragédia ez? Megszületett, megvizsgálják, hogy egészséges -e. Nem értem a problémád, miért kell ezen ennyire kiborulni? Rosszabb lenne, ha problémája lenne és a felületes vizsgálatok miatt nem derül ki időben. Semmi baja nem lesz attól, hogy ezeket elvégzik. Légutakból leszívják a váladékot, hogy rendesen kapjon levegőt és megnézik, hogy átjárhatóak -e a testnyílásai. Tényleg tragédia...? Komolyan nem értem, min borultál ki ennyire.
2013. jan. 6. 15:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Itt 8. és 10.

Bocsánat, most látom, hogy lemaradt a válaszom vége.

Szóval, ha kakil a baba, már nincs miért szondáztni, mert nyilvánvalóan nincs végbél-elzáródás.

Viszont, ha netalán van, és úgy kezdik el szájon át táplálni a babát, azt inkább nem fejtem itt ki, hogy annak mi a következménye ...

Amúgy pedig én sem értem, miért akkora katasztrófa az, hogy megygyőződnek a testnyílások átjárhatóságáról ... A baba számtalanszor fog kúpot kapni, lesz hőmérőzve. A szondázás pedig kb. pont ennyit jelent.

2013. jan. 6. 18:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Kulfoldon szultem, az en babammal sem csinaltak semmi szondazast, viszont 1 hetig mindennap felhivott a szuleszno h pisil-e es kakil-e normalisan a fiam.
2013. jan. 7. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!