Ugye ez nem komoly? Nem tudom elhinni
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
7/10
A babákat nem katéterezik, hanem szondázzák. Amikor megszületnek, alaposan megvizsgálják őket, és ennek része az, hogy megnézik átjárhatóak-e a testnyílásai (száj, orr, popsi)...
Popsi katéterezés??? Nyugtassatok meg, hogy ilyen nincs!!
Az én lányomnak a tüdejét szondázták, ráadásul a szemem előtt. Az orrán dugták le a csövet. A szülőszobán nem sikerült, ezért próbálták fenn az osztályon másnap. Sírva futottam ki a páromhoz.
Popsijába születése után minden babának egy pálcika szerűséget dugnak(apa mondta, mindkét gyerekünknek megcsinálták)
Illetve még szélcsövet kapott a kisebbik lányom, de azt inkább élvezte, jót tett neki, mert nem tudott kakilni.
Kétlányos 22hkm.
Én most kérdeztem meg apát, nálunk egyik gyereknek se dugtak semmit sehova.
Mikor kibújtak, mindkettőnek szívták a nyákot a torkáról, de onnantól, hogy elvitték, apa egy pillanatra nem tágított, nézett mindent, és semmit nem csináltak a mérésen, egy kis mosdatáson ( a magzatmáz nagy részét rajta hagyták, de a vért lemosogatták róla) és az öltöztetésen kívül. (Bajcsy kórház, Bp,.)
popsi katéterezés nincs
és nem csinálnak velük olyat ami brutál fájdalmas
engem szondáztak babként és felnőttként is, kb. 5 mp-ig rossz, utána meg sem érzed
Igen, SZABÁLY, hogy megszületés után MINDEN ÚJSZÜLÖTTNEK meg kell győződni a testnyílásai átjárhatóságáról!
Ez annyit jelent, hogy szondát dugnak az orrába, szájába, popsijába.
Elhiszem, ha valakinél ezt nem végezték el, de akkor ez mulasztásnak minősül az újszülöttet ellátó részéről.
Újszülött-csecsemő szakápoló vagyok, mielőtt letámadnátok, de kérdezzetek utána szakembernél!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!