Ez KOMOLY? Felgyújtottak élve egy macskát? Látta valaki a videót? Vagy csak kamu? Ezt nem tudom elhinni.
2010. nov. 3. 15:49
1/14 anonim válasza:
"Romlásnak indult hajdan erős magyar"
2/14 A kérdező kommentje:
ez meg mit jelent? :|:S
2010. nov. 3. 16:00
3/14 anonim válasza:
Azt hogy az erkölcsi színvonal egyre lentebb süllyed.
Miért lesz valaki menő mert felgyújt egy szerencsétlen ,szeretetre méltó állatot mert neki ahhoz van kedve?
"Mi a magyar most? - Rút sybaríta váz.
Letépte fényes nemzeti bélyegét
S hazája feldúlt védfalából
Rak palotát heverőhelyének"
4/14 anonim válasza:
Igen , felgyújottak, keresem a videót neked ...
5/14 anonim válasza:
8/14 anonim válasza:
Óbazz ezt a videót most nem kellett volna. Kikészülök az ilyenektől.
9/14 A kérdező kommentje:
inkább nem nézem meg a videót. tehát a hír igaz. én már ettől hányingert kapok. ugyanezt kéne csinálni azokkal akik felgyújtják! kikéne őket kötözni a fához, és órákig kínozni :@ hülye állatok...szegény cica mégis hogy tudna védekezni? ááá... :@ remélem pokolra jutnak... :@ meg se néztem a videót, de idegileg kikészültem már a cikk olvasása alatt is :@
2010. nov. 3. 17:20
10/14 anonim válasza:
nagyon remélem hogy az ilyeneknek egy merő szenvedés lesz az egész életük. a kínok kínját kívánom nekik sok-sok éven át, míg el nem pusztulnak...férgek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!