Ez most komoly, vagy valami kamu?
Csak egy kis ízelítő... :)
"A gazdit kísérő gyerek jelenléte a rendelőben vagy háznál + 500,- Ft – tól + 1 000,- Ft – ig.
Egészséges, nyugodt állat védőoltásakor a példásan viselkedő gyerek jelenléte esetén nem számolok fel plusz költséget!
Védőoltás beadása általában kevesebb koncentrálást igényel mint egy beteg állat gyógyítása, operálása.
(A példásan viselkedő gyerek az én értelmezésem szerint a rendelőben leül
és nem nyúl semmihez sem, csendben van, majdnem úgy mint egy szobor!
Legalább 1 méter távolságra kell, hogy legyen a gyerek az állattól egész idő alatt amíg az állatorvos dolgozik. )
A példásan viselkedő gyereket boldogan látom a rendelőmben !
Ha a gyerek példásan viselkedett a rendelőmben vagy a háznál történő állatorvosi munkám során,
ha nyugodtan ült és nem szólt bele a munkámba, akkor, a munka végén, közvetlenül a fizetés előtt még feltehet egy kérdést,
amire szívesen válaszolok."
hát ez hülye:D
3 állatorvohoz volt eddig szerencsém,de még mind engedte hogy a kutya macska tengerimalac az ölemben legyen szurikor
és nem számolt fel plussz pénzt...
rögtön keresnék is másikat ha megtenné
Oh my god!
Azt hittem valami vicc, de nem.
Ez egy önimádó f*sznak tűnik.
Az egész honlap csakis róla, és a különböző okokkal beszedett pénzről szól meg arról, hogy mindent be akar szabályozni.
Brrrr, a hideg kiráz tőle.
Hát... Ez nagyon durva...
Láttam én is valamelyik blogon.
Nem hiszem, hogy annyi szabad ideje van valakinek, hogy ezt így elkészítse poénból. Tehát szerintem komoly.
De hogy valami nincs rendben a doktor úrral, az biztos. Ennyire gyökér senki nem lehet... Talán a 10 éves fia készítette a honlapot... Vagy én nem tudom. De egy diplomás ember ekkora agyf'szt nem engedhet meg magának. Biztos, hogy nem vinnék hozzá semmit.
Az meg a másik, hogy milyen képeket kirak.
Hát az tuti,hogy nem százas! :)
Még a "honlap" legalját érdemes megnézni,ott árulja a házát... :D
"Én nagyon szeretem a gyerekeket, de nem engedhetem, hogy a kitűnő munkám minőségét kockáztassák komolytalanságukkal.
Szerencsére a 8 év feletti gyerek, amelyik jó iskolába jár, az már fegyelmezett, tud ülni szó nélkül egy helyben 20 – 30 percet."
A lof*szt szereti őket!!
"Harapós – problémás viselkedésű kutya vagy macska esetén felár alkalmanként 1 500,- Ft.
A harapós, karmolós, ijesztgetős vagy nyugtalanul szüntelenül mozgó állat sajnos jelentősen nehezíti a munkát."
Erősen megkérdőjelezem, hogy egyáltalán az állatokat szereti-e, vagy csakis önmagát és a pénzt...
"Ivartalanítás utáni sebkezelés, varrat kiegészítés, kontroll alkalmanként 3 600,- Ft – tól 6 000,- Ft – ig."
Olyat én még sehol nem hallottam, hogy ivartalanítás után a kontrollért fizetni kellene, nálunk ingyen volt a varratszedés, plusz injekció, vizsgálat, ja és ketten voltunk ott párommal, a kutyától 20 centi távolságra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!