Ez most komoly, vagy valami kamu?
Nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek. Szerintem föl kéne linkelni ezt a majmot egy közösségi portálra /facebook/, hadd kapjon hideget-meleget.
Úgy néz ki mint egy börtönviselt. Vagy a diliházból szökött meg?
Van ott egy videója is. Még nem néztem meg. Nincs ehhez a pacákhoz türelmem.
Én még ekkora orbitális baromságot nem láttam.
Ez hülye. Kiváncsi lennék,mennyit kérne az én hiperaktív,2 éves gyerkőcömért felárnak. Merthogy nem tiltanám ki a saját gyerekem egy ilyen f@sz miatt az tuti :S
Brrr...
"Értelmező rendelkezések"
"kiirtás: az állat életének kioltása, ami e rendelet vonatkozásában csak állatorvosi beavatkozással, fájdalomtól és megrázkódtatástól mentesen történhet;"
fájdalommentes- kiírtás
ez a két szó annyira nem paszol össze. Ez a fickó.... Én azt hittem elősször, hogy valami poén, de poénból nem csinálnak ilyen hosszú oldalt. A kedvenc részeim: a ház árulása, és azok a komoly tanácsok: nyomja meg a lefelé haladáshoz a görgőt.... Egyébként láttátok azt a fényképet, amikor, a chippeli a kutyát??? azt írja, hogy a gazda biztonságosan lefogja a kutyáját. Basszus az a saját kutyája!! XD ott van a végén a hírdetésnél... ez nem normális. van olyan aki hozzáviszi a kutyáját??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!