Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ez jó lehet...

Szerintetek ez jó lehet szülés utánra?

Figyelt kérdés
[link]

#éááé
2013. jan. 5. 14:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Az első babámnál nekem is a dokim azt mondta hogy ne használjak mert azzal pont azt érem el hogy ellazulnak az izmok,van ami tartsa a hasfalat helyettük..

No de,lett olyan lógós,kötöny hasam hogy azt nem is tudom szavakba foglalni.Így gondoltam,hogy nincs mit veszíteni alapon a 2.-ik babáná kipróbálom,hátha nrm nyúlna még tovább a bőröm!Itt a GYIK-en is beírtam a keresőbe,kidobott egy csomó hasszorítós kérdést és az anyukák 99%-a azt írta aki használt hogy szépen visszahúzódott a hasa!Gondoltam a sok tapasztalt anyukák véleménye sokat vet a latba,mint a férfi dokim véleménye aki soha nem használt ilyet.

Na szóval én azért úgy döntöttem,hogy most csak kifogom próbálni csak nem ezt amit belinkeltem hanem olyat amit az egyik válaszoló linkelt,csak majd szülés után vetetek Apával egyet lemérés után itt a helyi gyógysegédeszköz boltba.

Köszönöm mindenkinek

2013. jan. 6. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!