1/11 anonim válasza:
Úgy tudom, inkább alkat kérdése, hogy kinek hogy megy vissza a hasa, de én azt olvastam, hogy ha ilyet használsz, az renyhíti a hasizmokat, mert összetart ugyan, de nem erősít, és összességében rosszabbul jársz vele. 6 hét után el lehet kezdeni finoman tornázni.
2/11 anonim válasza:
Én nem ilyet vennék,hanem ami kimondottan gyógyászati seg.eszköz boltban kapható.Teljesen más az anyaga; ezáltal a funkciója is.Ez alak formáló,amit meg szülés utánra javasolnak,annak a has tartása a funkciója.Nem sokkal drágább,mint amit linkeltél és tuti nem nyúlik ki 2-3 mosás után+nem csak a hasad 1 kis részét tartja,hanem kompletten az egészet (ennél nem így van).Arról nem beszélve,hogy szerintem rossz párosítás,hogy bugyival együtt lehet csak viselni.Nekem volt hasszorítóm és áldottam aki kitalálta,nagyon hasznos volt a pocakomnak.Én csak jókat tudok mondani róla.
3/11 anonim válasza:
én is nézegetemezt magamnak csak nekem császárom lesz..és nem tudom h jót tennék-e ezzel..
4/11 anonim válasza:
kedves 2-es!
milyen az a hasszorító? tudnál linkelni?:)
5/11 anonim válasza:
Nem a 2-es hozzászóló vagyok, de szerintem ilyenre gondolt:
Ezek különböző méretben kaphatóak. Szülés után kell leméri a hasat körbe és attól pontosan nem tudom, hogy mennyivel kisebb kerületűt kell venni.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
ezt lehet császár után is használni??
9/11 anonim válasza:
Igen,sok esetben jobban is ajánlják császárosoknak.Én simán szültem,de nekem is hasznos volt.
10/11 anonim válasza:
Én császáros voltam. Valóban, nagyon klassz a hasleszorító (legyen bármilyen típus), mert össze tart, mintha tokban lennél. Ám az izmok,szövetek sokkal lassabban regenerálódnak.Én is megvettem(pedig a saját munkahelyemen szültem), de 1x volt rajtam, nem többet. Nem hasznos. Kényelmes, mint írtam, de sajnos a szöveteknek, izmoknak nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!