Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Érdekelne ha nem szülök meg a...

Érdekelne ha nem szülök meg a ki írt időig akkor általában meg inditják legalábbis itt nálunk Veszprémbe ez a szokás. És a megindítással általában akkor már világra is jön a gyermek szóval akkor eredményes lesz az indítás?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 12:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Kérdezhetek? :)

Milyen a szülészet veszprémben? Tudsz egy kicsit mesélni a kórházról és az ott zajló dolgokról?

Első babámat máshol szültem, de a mostanit Vpben fogom. A védőnő azt mondta, már nincs szülőszoba látogatás, pedig én szerettem volna bemenni körülnézni.

Amikor a kisfiamat szültem, 40+1 voltam, amikor a dokim befektetett. Naponta 2 NST volt. Másnap OPT-n voltam, de semmi eredménye nem volt, pedig azt mondták, sokaknak beindul tőle a szülés.

Következő nap magzatvizet néztek, erre szintén azt mondták, hogy beindíthatja a szülést. Nálam semmi, még a vizsgálatot sem éreztem.

Köv. napra ismét OPT volt előírva, de éjjel 3 kor mindenféle fájás nélkül 20 perc alatt megszültem. Csak feszítést éreztem a lábamközt, ezért szóltam a szülésznőnek. Dokim burkot repesztett, és 20 perc múlva felsírt a fiam:)

Amúgy hallottam olyant, hogy nem mindig hatásos az indítás. Ha nem tágulsz, nincsenek fájásaid, akkor általában császár a vége. DE a lényeg, hogy a baba világra jön:)

hány hetes vagy?

2009. aug. 26. 12:53
 2/14 A kérdező kommentje:

Szia

Hát igazán nem tudok nekem semmit mondani a veszprémi korházról sajnos. Még soha nem voltam ott. Amúgy várpalotai vagyok.Azt tudom hogy nincs szülőszoba látogatás.

Te hányadik hétbe vagy?

Én szombaton töltöm a 40 hetet. lehet hogy találkozunk?

Ki tartást és könnyű szülést kívánok. Írj még szívesen várom a hasznos tanácsokat

2009. aug. 26. 17:41
 3/14 A kérdező kommentje:
ja azt akartam még kérdezni a OPT?
2009. aug. 26. 17:42
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Hú, akkor te már a finishben vagy:)

Én 27 hetes vagyok.

OPT de van ahol OTT-ként emlegetik...

A lényeg a következő volt:

reggel fél óra NST. Utána bekötötték az oxitocinos infúziót, közben az NST rajtam volt, és figyelték, hogy az oxitocin hatására lesznek-e fájások, és milyen erősek. Ez 30-40 percig ment, majd felkelhettem, járkálhattam, és várhattam hogy beinduljon valami. De semmi:) Csak 1-2 görcsöcském volt, aztán elmúlt.

2009. aug. 26. 20:45
 5/14 anonim ***** válasza:

Ja, elfelejtettem könnyű és gyors szülést kívánni Neked:)

sosem lehet tudni, lehet, hogy már a válaszomat sem olvasod :)

2009. aug. 26. 20:46
 6/14 A kérdező kommentje:

Ja értem többször hallottam ámr ezt a kifejezést de nem tudta mit jelent

Hát igen mi már várjuk figyeljük minden pillanatot

Most elkezdett a hasam alja és a derekam fájdogálni

Feszülni a hasam és a hasam alja

Remélem éjjel kórházba megyünk :-)

És mitek lesz tudni már?

2009. aug. 26. 20:50
 7/14 anonim ***** válasza:

Drukkolok, hogy éjjel menjetek :)

Én éjjel 3kor szültem a kisfiamat, de ugye én már bent feküdtem pár napja.

Nekünk ismét kisfiunk lesz.

És Nektek???

Amúgy ma voltam dokinál, aki Várpalotai, csak eljár Almádiba is rendelni.

Drukkkkkkkkkk a közeljövőkre:)

2009. aug. 26. 22:27
 8/14 A kérdező kommentje:

Hát sajnos nem lett meg az éjjel :-(

Mi a neve a dokinak?

Köszi a drukkolást

2009. aug. 27. 04:56
 9/14 A kérdező kommentje:
nekünk is kisfiú lesz . És a neve mi lesz?
2009. aug. 27. 04:57
 10/14 anonim ***** válasza:

Pedig drukkoltam, hogy megszülessen éjjel, de bent úgysem marad :)

Beleznay dokihoz járok.

Te kihez jártál terhesgondozásra?

A kisfiú neve még nincs eldöntve, olyan fura a vezetéknév, hhogy nehéz választani :S

Ti hogy fogjátok hívni a kis trónörököst? :)

Továbbra is drukk:)

2009. aug. 27. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!