Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan indítják be a szülést...

Hogyan indítják be a szülést túlhordás esetén? Rossz lesz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 08:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem először oxitocin infúziót adtak (4 órán keresztül),közben fájásokat mértek, de nem volt semmi, második nap kaptam hozzá méhszájérlelő zselét ( az fájt, nagyon rossz volt) de attól sem indult meg, aztán még 2 nap infúzió, és az ötödik napon burkot repesztettek (marhára fájt, mivel a méhszáj teljesen zárt volt), de így sem történt semmi, úgyhogy császár lett (nagyon nem bántam már)

Ha szerencséd lesz, az infúziótól beindul, mellettem 2 csaj is megszült így az első nap.

Könnyű szülést, szép anyaságot :-)

2 gyerekes anyu (hamarosan 3)

2009. aug. 26. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem oxitocint adtak. 3 órán keresztül folyt, mire hatott, de aztán 2 órán belül mindenen túl voltam. Mivel ilyen gyors volt, eléggé fájt, bár nincs összehasonlítási alapom. Rögtön fél perces fájásokkal indítottam, amitől viszont gyorsan tágultam. Nem bánom, hogy így történt, nem akartam fél napig vajúdni.
2009. aug. 26. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:
nekünk mind akét lányomnál és valószínű hgoy most is magzatburok leválasztás lesz, ami egy kicsit fájdalmas akkor amikor csinálja a doki de aztán spontán beindul a szülés 24 órán belül, szerintem ez egy nagoyn jó módszer kár hogy keveen alaklmazzák pedig jobb mint a gyógyszeres indítás
2009. aug. 26. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem volt egy próba indítás oxitocinnal 40+1 hetesen, de nem indult. Aztán 41 hetesen csütörtök reggel feltettek egy zselét, mivel nem használt pénteken még egyet, aztán még szombaton kaptam oxitocint, de arra attól sem nyíltam úgyhogy császár lett a vége.

2009. aug. 27. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!