Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan akinek a 26....

Van itt olyan akinek a 26. hétben indult meg a szülése? És mi lett a vége?

Figyelt kérdés

Hogy nézett ki a babátok? Mennyire hasonlított a normál csecsemőkre? Miért és hogyan indult meg a szülés?

Köszönöm előre is a válaszaitokat! Csak kíváncsiságból kérdezem!

2012. dec. 31. 00:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Azt tudom, hogy a 3. trimeszterben sokmindenre oda kell figyelni, mert beindíthatják a szülést.
2012. dec. 31. 03:03
 2/4 anonim ***** válasza:

A szomszédbházban lakó ismerős szült meg 26. Héten, egészséges lett a baba, be is hozta magát, vagyis mikor láttam, akkora volt, mint az időre született társai!

Barátnőm mesélte, neki elfolyt a magzatvize, megszülte a babát, de meghalt.

Mondta hogy ő megnézte, mesélte hogy kis sovány, nagyon csunya baba volt. Neki második gyermeke lett volna, harmadikat már be sem vállalta.

Youtubra menj fel, ott rengeteg ilyen pici babáról van videó!!!

2012. dec. 31. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem rég volt itt egy kérdés.Ott a 27. héten született meg a kisfiú.Igazi siker történet.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2012. dec. 31. 09:44
 4/4 anonim ***** válasza:
26. héten kevés az esélye a túlérésre,visszatartják. Sajnálom a barátnődet válaszoló :(
2012. dec. 31. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!