Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Budapesti kismamák! Melyik...

Budapesti kismamák! Melyik kórházban fogtok szülni? Miért ezt az intézményt választottátok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 11:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

János kórházban szültem, egyrészt mert területileg odatartozom, másrészt dokit is ott választottam + azért, mert van koraszülött osztály, így nem viszik el a babát és nem irányítottak volna át másik kórházba, ha esetleg koraszülés lett volna. Ötödrészt azért, mert teljesen felújították a szülőszobát pár éve és jól néz ki.

:)

2012. dec. 30. 19:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Sote 1-en szültem, nagyon jó volt. A szülőszobák szépek és a kórház jól felszerelt.
2012. dec. 30. 20:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

SOTE II.-n fogok szülni, mert ott van a fogadott orvosom, és mert csak jókat hallottam a kórházról, és az orvoskról.

A szülészetet nemrég totál felújították!

2012. dec. 30. 22:02
 14/16 anonim ***** válasza:

2,5 éve a Róbert Klinikán szültem,és most is ott fogok áprilisban.

Azért választottam őket,mert egy korábbi nőgyógyászati problémából egy ott dolgozó orvos gyógyított ki,és annyira megbízok benne,hogy nem szülnék másnál:)

Maximálisan segítőkészek,nagyon jó az orvos-szülésznői csapat,természetes szülés/gátvédelem pártiak,emellett nincsen hálapénz,szépek a kórtermek,apuka is bent aludhat.

2012. dec. 30. 22:50
 15/16 anonim ***** válasza:
A Bajcsyban szültem és a következőt is ott tervezem. Területileg oda tartozom, ott "szemeltem ki" dokit magamnak, aki nagyon jó választásnak bizonyult. Mindennel meg voltam elégedve, a terhesgondozáson át a szülésen keresztül a gyermekágyas-újszülött ellátásig. Én semmi pénzért nem mennék máshová, csodálatos élmény számomra a terhesség, szülés, kórházi időszak.
2012. dec. 30. 22:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Uzsokiban, csak jót tudok róla mondani. A gyereket azonnal megkapod a szülés után,mellkasra teszik,ha minden rendben, és csak utána viszik el kifürdetni, apa mehet vele, amíg téged rendberaknak. 2 óra mefigyelés alatt a baba és apuka végig veled maradnak. Amint elfoglalod a szobádat (gyönyörű, új a kórháznak ezen szárnya), és érzel magadban elég erőt, már meg is kapod a babádat és együtt lehettek ismét. Te pelenkázod, és látod el napi 20órában. Csak a vizsgálatra és a fürdésre kell visszavinni. Így akkor szoptatod, teszed mellre, amikor kell. Ha fáradt vagy és pihenni szeretnél, bármikor kedved szerint visszatolhatod a babát. A csecsemősök kedvesek, de kérdezni kell. Ha kell segítenek fejni tanulni, masszírozni...

A 2 ágyasok meg mint a hotelszobák. A látogatók egész nap jöhetnek, de szerencsére a szobákba nem tehetik be a lábukat, így a szobatárs látogatói soha nem zavarnak. 3. alkalommal is itt fogok szülni, mint a legtöbb rokonom, barátnőm.

Fogadott szülésznőm nem volt, de mivel több váltáshoz is volt részem, csak segítőkésszel találkoztam.

2012. dec. 31. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!