Mit egyen a kisbabám? Most öt hónapos.
Figyelt kérdés
A tápszereket nem fogadja el már többet kipróbáltunk.A gyümit reggel, főzit 2 óra körül megeszi de az estével gondban vagyok mert eddig ette a sinlac pépet most meg már sír ha azt kínálom neki akár van benne gyümi akár nincs. a nestlé péptől is fenn van este 3 óra múlva hiába eszi meg a 150 ml-t nem telíti el.mit adjak neki,hogy újra átaludja az éjszakát?próbáltam már hogy többet egyen de az nem megy.szopizni meg egyre kevesebbet tud sajna.2009. aug. 25. 08:53
1/4 anonim 

válasza:

Szia!
Doki, védőnő mit mond? Merthát őket kéne megkérdezni... De azt tudnod kell, hogy 1 éves korig a napi fél liter tej/tápszer alapú "ételeket" meg kell ennie/innia.
Milyen gyümiket, főziket adsz?
De a kérdést is inkább a babák rovatba kéne feltenni, nem a szüléshez:)
17 hós
27 hetes
2/4 A kérdező kommentje:
Jaj tényleg!Bocsi jól elvagyok varázsolva.reggel szopizik olyan hét körül.9 fél 10 kor kapja a gyümit.almát, barackot, banánt, vagy vegyesen vagy külön külön abból kb 150 ml-t eszik meg.12-13 óra körül szopizik.15-16 óra körül főzelék.ez is változó a krumplit ,sütőtököt,paradicsomos krumplit meg néha husit is kap egy héten 2x- 3x.ez is kb 150 ml.du szopizik és este 7-8 körül kapta a sinlac pépet amit mostanság nem komál.adjak a picimnek estére is főzeléket,hogy éjszaka aludjon?A nestlé pépet is adtam már eddig azt is ette de nem laktatja jól hogy végig is aludja az éjszakát.és ez azért fura mert egy hónapos kora óta este 9-től hajnal 5 ig aludt.Már én rosszul voltam tölle hogy még milyen pici és éjszaka ennyit alszik.tápszer nem kell neki,de még cumisüvegből de még itatós pohárból sem hajlandó inni.mi lesz ha elfogy a tejcsi????akkor mit fog inni?se gyümilé se víz se tea?minden babával ilyen nehéz?
2009. aug. 25. 15:36
3/4 anonim 

válasza:

szia, nagyon szívesen ajánlom az Alison Mackonochie és Sara Lewis által írt könyvet: a terhesség és a csecsemőgondozás gyakorlati kis enciklopédiája címmel.
Rengeteg ötlet és konkrét receptek is vannak benne változatos étrendekkel.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget!Megszerzem a könyvet, biztos hasznos dolgok vannak benne!Mégegyszer köszi!
2009. aug. 25. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!