Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Érdekelne, hogy Ausztriában...

Érdekelne, hogy Ausztriában hogy megy a terhesgondozás, szülés?

Figyelt kérdés
Van egy 10 hónapos lurkóm, érdekelne, hogy itt is ugyanúgy megy-e minden, mint otthon (havi vizsg. védőnő által stb..) Ha a 2. lurkót tervezzük, szeretném tudni hogy működik a terhesgondozás, a szülés, van-e szülésznő, mik a kötelező vizsgálatok stb...

#szülés #terhesség #Ausztria #gyermekkori vizsgálat
2012. dec. 26. 18:29
1 2
 11/13 anonim válasza:

Mi elég sokat fizettünk, mert több extra kiadás volt. Magam is az egészségügyben dolgozom középszinten. Saját tapasztalataim igen egyediek, Bécsben a párom régi barátjához, és kollégájához járok egy közepesen nagy magánklinikára. Párom is, és az orvosom is szokott a területi kórházban önkéntes munkát is végezni.

Ezért idéztem egy cikket. Ami jobbára megfelel az általam olvasottak és hallottak alapján a valóságnak. Én fél-egy évet szeretnék majd otthon maradni, szülés után.

Amúgy a szociális támogatás csak magyar szemmel magas,

Reklám ajándékok léteznek ez tény. Beetetés.

De a férjem és fizetésemhez képest a szociális juttatás, tényleg csak kis-közepes kiegészítés. Nem sírok, adjanak a rászorulóknak többet!

2015. nov. 2. 02:04
 12/13 anonim válasza:
Egy régi regisztráció volt amin előbb írtam.
2015. nov. 2. 02:07
 13/13 anonim válasza:
Köszi! ;)
2015. nov. 2. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!