Ivenob kérdése:
Szülésnél melyik dokira esküsztök a Margit Kórházban?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 10:17
1/6 anonim válasza:
Szia! Én Burik Zoltán mellett teszem le a voksomat. Nagyon kedves, segítőkész, jókedvű doki. Mindenkinek ajánlom!
2/6 anonim válasza:
Velem hol ilyen volt, hol olyan.
Mikor meglátta, hogy "csak 70.000.-" van a végén a borítékban igen megváltozott a viselkedése.
A terhesség alatt is volt néhány beszólása.
Kérdeztük mit kér a végén, de nem mondta.
Ezért nem értem a flegma bunkesz viselkedését.
A második babánkat biztos a Ruzsinál, vagy a Lévárdinál szülöm.Anyukám itt dolgozott és ismeri régről a dokikat.
Mondta, hogy én válasszak, de nem akartam idős dokit. Hát már más a véleményem.
3/6 anonim válasza:
Én nem a Buriknál szültem, de ő vizsgált meg mikor bementem szülni. Tényleg flegma volt, magasan hordta az orrát. Ruzsvánszkynál szültem, ő nagyon jó volt! Mind szakmailag, mind emberileg. Mivel az 1. szülésemet sajnos egy tapasztalatlan fiatal dokira bíztam, ahol majdnem rámentem én is és a gyerek is, a másodiknàl már nagyon meggondoltam kinél szülök. Ruzsvànszky szakmailag nagyon megbízható.
5/6 anonim válasza:
Én mindkét lányomat Ruzsvánszkynál szültem, abszolút meg voltam vele elégedve. Igaz, nem egy babusgató típus, de szakmailag nagyon jó, és nekem ez számított többet. Ha még szülnék, csakis hozzá mennék újra, de hozzáteszem, a Margitban minden doki nagyon jó.
6/6 anonim válasza:
Mihályira :) Hozzá jártam végig terhesgondozásra és nála is szültem, csak jó tapasztalataim vannak vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!