Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a helyzet a homokzsákkal?...

Mi a helyzet a homokzsákkal? Igaz?

Figyelt kérdés

Az egyik kolléganőm azt állítja, neki azért lógott nagyon a hasa szülés után, mert neki nem raktak homokzsákot a hasára, hogy gyorsabban visszamenjen a méhe.

Ez igaz? Lehet ilyet kérni?

A legnagyobb félelmem, hogy ronda lesz a hasam...

2012. dec. 26. 10:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk nem csak a császárosak,hanem a simán szülők is kapnak!
2012. dec. 28. 07:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Békéscsabán is kapnak a simán szülők is. Annyi a különbség, hogy a sima szülés után 1-2 óráig van rajta (ameddig megfigyelés alatt van a szülőszobán), a császár után órák hosszat rajta van, de pontos időt erről nem tudok mondani.
2012. dec. 28. 07:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Én császáros voltam és kb 4 órát volt rajtam.Iszonyat rossz érzés volt,pedig altattak és félkómás voltam,a másik rossz ,hogy addig nem lehet kinyújtani a lábat. Bár utána mikor az orvos nyomogatta meg azt hittem összevizelem magam.3 hét után mér teljesen olyan volt a hasam ,mint szülés előtt.
2012. dec. 28. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!