Vajúdás közben erősödnek is a fájások, vagy csak egyre gyakrabban jönnek? A toló fájások mennyivel mások?
Szia! Vajudás közben erősödnek a fájások, mivel ki kell tágulnod. A tolófájások pedig egészen másképp fájnak, akkor már világra segíted a kisbabádat, akkor már benne van a szülőcsatornába, azonban az már a rövidebb, kicsit fájdalmasabb része a szülésnek, de jó is, mert akkor már tudod, hogy nemsokára a kezedben tarthatod a kisbabádat!
A legjobbakat!
Erősödnek. Ahogy halad előre a tágulás, egyre jobban fáj. A kitolás meg kicsit más fájdalom, az előző fájdalomhoz hozzá jön egyfajta nem is tudom, mint egy nagyon nehéz székrekedés, olyasmi. Fáj is, érzed is, hogy muszáj nyomnod.
Az a helyzet, hogy sztem minden először szülő kismama megpróbálja elképzelni, milyen fájdalomra kell számítania és szerintem nemigen sikerül senkinek. Ez egy olyan fájdalom, amit még idáig nem éreztél és csak hasonlítani lehet máshoz, de valahogy mégsem olyan.
Én is megpróbáltam elképzelni, de egész más volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!