Láttátok már ezt a videót?
Figyelt kérdés
a témához egy érdekes videó:
http://www.youtube.com/watch?v=r8i77cIifjY&noredirect=1
"a videón egy császármetszés részlete látható, minden részletében, a baba kiemeléséről.
az érdekes benne, hogy egy speciális technikát (Shyjus) látni, ahol nem az orvos rángatja ki a babát (már bocsánat a megfogalmazásért, de legtöbbször ez történik, akár fogót is használva), hanem a méhet összehúzódásokra késztetve, a fejecskét a nyíláshoz húzva szinte spontán bújik ki a baba. így a köldökzsinór is kicsivel tovább pulzálhat..."
2012. dec. 22. 21:42
1/10 anonim válasza:
Azta mindenit!!!!!!!!!! Ilyet még nem láttam,, szerintem csodás születés!!! Nagyon szép videó, köszi,hogy megnézhettem:-)))))
2/10 anonim válasza:
én ezt még nem láttam,csak doki kiemelős variáciot
3/10 anonim válasza:
ez jó dolog volt az orvos részéről.
5/10 anonim válasza:
Te atyaég, na ezt nem kellett volna megnéznem. A baba szempontjából jó lehetett, de az a horrorisztikus vágás, uhh. Eddig is majréztam a császármetszés gondolatától, bár minden sebtől irtózom, ez az én hibám.
6/10 A kérdező kommentje:
Ott van a kérdésben hogy ez egy video ,császármetszésről.Mégis mit vártál a fülén veszik ki? :)
Szerintem nem nagy a sem ,főleg nem hogy ugyan ezt kell hüvelyen keresztül produkálni ...
2012. dec. 23. 15:15
7/10 A kérdező kommentje:
Látom valaki pontozgatott,nem Én voltam.Csak szerettem volna megosztani veletek .
2012. dec. 23. 15:16
8/10 anonim válasza:
Nekem tetszett a videó a maga naturisztikus valóságában is, mert szerintem egy csoda, ahogy a kisfiú a méh összehúzódásával egyidejűleg bújik ki. Természetesen vértelen, "szép" szülés nincs, az egyértelmű, ha szülésről nézünk videót, ott azért számítani kell egy s más csúnyaságra is. 4,5 éves kislány anyukája.
9/10 anonim válasza:
5-ös vagyok. Na ez komoly. Tegnap még 81%-on voltam, ezt kapd ki.
10/10 anonim válasza:
"mit vártál, a fülén veszik ki?" na ez értelmes volt.:D és még nem ő pontozgat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!