Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Láttátok már ezt a videót?...

Láttátok már ezt a videót? Olyan szép.

Figyelt kérdés
Az én kisfiam is császármetszéssel született. Nálatok rátették apa mellkasára a kicsit? http://www.youtube.com/watch?v=beF7ayuKx1w
2010. aug. 18. 18:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
:D
2010. aug. 18. 18:41
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 éves vagyok és fiú, de majdnem megkönnyeztem!:)

A végén bizarr az a véres szívet formáló nem tudom micsoda. Egyébként meg azért szőrkontaktus, mert az apák mellkasa szőrös? Nem igazán értem. Mi a lényege? Tetszik az elgondolás egyébként.

2010. aug. 18. 18:46
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon meghato :))
2010. aug. 18. 19:22
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
végig sírtam.az én kisfiam is császárral született,de sajnos nálunk nem volt ilyen.
2010. aug. 18. 19:58
 5/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is megkönnyeztem, gyönyörű:) Az a szív alakú izé egy méhlepény volt. :D
2010. aug. 18. 20:26
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát végem van,mint a botnak.

Csodaszép,köszi,hogy megmutattad!

2010. aug. 18. 20:32
 7/18 anonim ***** válasza:
51%

Az első pasi nagyon helyes:D

Amúgy lányomnál is így volt..irigykedtem is az apjára:) 8tényleg igaz,hogy apja lánya,mindent ő tudott hamrabb róla:))

2010. aug. 18. 20:36
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is végig bőgtem.Császárral született a kisfiam,Apa vágig mellettem volt de ilyenre nem volt lehetőségünk...kár!
2010. aug. 18. 21:06
 9/18 A kérdező kommentje:

A páromnak lett volna lehetősége rá, de betojt és nem engedte, azóta már kicsit bánja. :S De majd a következőnél bepótolja :) De így is nagy élmény volt neki mert ő látta először a babát.

A 20 éves fiú kérdezte, hogy mért csinálják: Azért mert egy normál szülésnél a kisbabát egyből az édesanyja hasára/mellére teszik és csak azután vágják el a köldökzsinórt, ha már nem pulzál. A bőrkontaktus jót tesz a babának, megnyugszik tőle, kellemes meleg érzete lesz hasonló mint az anyaméhben volt. Egy császáros szülésnél erre nincs lehetőség mert az anya kb nyaktól lefelé le van takarva egy vászonnal jobban mondva elé van rakva hogy ne lássa a műtétet és meg sem tudná fogni a bébit mert az egyik kezébe megy az infúzió a másik pedig egy vérnyomás mérő gépben van ami bizonyos időközönként méri a vérnyomását a műtét végééig. Ezért ilyenkor az apákra "szokták" tenni a babát. Azért tettem "-be mert sajnos még nem minden kórházban van ilyen, úgy tudom csak a baba barát kórházak teszik ezt, de jó hír, hogy egyre elterjedtebb ez a szokás és egyre több baba barát kórház van. :) Szerintem hatalmas élmény, olyan amire egy egész életben emlékezni, ezt tuti nem felejti el egy apuka sem:)

2010. aug. 18. 21:19
 10/18 anonim ***** válasza:
73%

Nalunk ugy tortent a dolog, hogy kibujt Mazsikam,itt fotoszkodas meg videozas stb volt utanna ratettek a mellkasomra.Apukaja elvagta a koldokzsinort....fotozas videozas.

A ferjem megkapta a babat amig kikuzdom amagam a medencebol.Rafekudtem a szuloagyra es vissz adtak a lanyunkat.

Amig vartak rajtam volt (1.5 ora ebbol fel ora volt mire keritettek egy dokit).Osszestoppoltak.Elmentem zuhanyozni addig apuci megszeretgette meg a lanyunka.Megmertek felig feloltoztetek es mar jottem is nagy hevvel, hogy majd en befejezem.Remegett a labam a faradsagtol (tobb mint 42 orat vajudtam fajdalom csillapitas nelkul), de megoldottam.Vissza fekudtem az agyra es meg kb 1 orat kinlodtunk a szopival....utana mentunk csak fel a szobaba.

2010. aug. 18. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!