Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Láttátok már ezt a videót?...

Láttátok már ezt a videót? Olyan szép.

Figyelt kérdés
Az én kisfiam is császármetszéssel született. Nálatok rátették apa mellkasára a kicsit? http://www.youtube.com/watch?v=beF7ayuKx1w
2010. aug. 18. 18:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Köszi a linket! :) Kisfiam 2009-ben született, de nálunk sajnos nem volt lehetőség ilyenre. Következő babánál már remélhetőleg így lesz, ugyanis pályázunk a Bababarát kórház címre.
2010. aug. 18. 21:59
 12/18 anonim ***** válasza:
De édesek:))))))köszi a linket:)
2010. aug. 18. 22:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is megkönnyztem a videót, nagyon megható! :)

A férjemnek is megmutatom, kíváncsi vagyok az ő reakciójára. :)

Köszönjük szépen! :)

2010. aug. 19. 08:06
 14/18 A kérdező kommentje:
21:53! Gratulálok a kitartásodhoz és a babádhoz. Én is jól megkínlódtam a császár előtt. 52 órát vajúdtam után császároztak. Hulla volt a párom is meg én is. De megérte :)))
2010. aug. 19. 09:39
 15/18 anonim ***** válasza:

21.53-as vagyok.

Akkor en gratulalok, mert ha meg 1-2 orat kellett volna szenvedni akkor en ott halok meg az tuti....tulzas nelkul.

A 30.oranak kertem a csaszart a 35.-nem ar csak azert konyorogtem hogy oljon meg valaki, mert embertelen szenvedesem volt.Az a +10 ora....nem tudom hogy birtad ki!!

2010. aug. 19. 10:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Kiemeltem hátha valakit még érdekel :)
2010. aug. 22. 19:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Én is megkönnyeztem! Az én kislányom is császárral született, és az apja fogta meg először, de nem tették "szőrre". Legközelebb bárhol szülök kikönyörgöm. Olyan kis nyugisak voltak ezek a babák.

A férjem egyébként azóta is halálosan szerelmes a lányába. Odavannak egymásért! :)

2010. aug. 23. 13:15
 18/18 anonim ***** válasza:

ez tényleg nagyon megható.Én a héten szülök,remélem nem császárral,az elsőt két éve azzal szültem de borzalmas utó emlékeim és lelki élményeim vannak.Ha ilyen lett volna valószínűleg könnyebb lett volna,de sajnos nem ilyen volt.

Jó annak aki így élheti meg.

Bízom benne,most természetes szülésnél nekem is megadatik ez,hogy a babámat a szívem fölött tudhassam:)39h km.

2010. aug. 23. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!