Láttátok már ezt a videót? Olyan szép.
Én is megkönnyztem a videót, nagyon megható! :)
A férjemnek is megmutatom, kíváncsi vagyok az ő reakciójára. :)
Köszönjük szépen! :)
21.53-as vagyok.
Akkor en gratulalok, mert ha meg 1-2 orat kellett volna szenvedni akkor en ott halok meg az tuti....tulzas nelkul.
A 30.oranak kertem a csaszart a 35.-nem ar csak azert konyorogtem hogy oljon meg valaki, mert embertelen szenvedesem volt.Az a +10 ora....nem tudom hogy birtad ki!!
Én is megkönnyeztem! Az én kislányom is császárral született, és az apja fogta meg először, de nem tették "szőrre". Legközelebb bárhol szülök kikönyörgöm. Olyan kis nyugisak voltak ezek a babák.
A férjem egyébként azóta is halálosan szerelmes a lányába. Odavannak egymásért! :)
ez tényleg nagyon megható.Én a héten szülök,remélem nem császárral,az elsőt két éve azzal szültem de borzalmas utó emlékeim és lelki élményeim vannak.Ha ilyen lett volna valószínűleg könnyebb lett volna,de sajnos nem ilyen volt.
Jó annak aki így élheti meg.
Bízom benne,most természetes szülésnél nekem is megadatik ez,hogy a babámat a szívem fölött tudhassam:)39h km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!