Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Éjszaka elment a nyákom és...

Éjszaka elment a nyákom és elindultak a fájások, de mostanra kezdenek megszűnni! Normális? 39h?

Figyelt kérdés
Ez nagyon különös, mert egész éjszaka nem aludtam, mert olyan erős fájdalmaim voltak, kezdtek rendszereződni, már nyolc percesek voltak, aztán hét, aztán hat. De mivel nem aludtam egész éjszaka hajnalban elbóbiskoltam, éreztem a fájdalmat, de nem volt energiám mérni az időt és most pedig kezdenek tompulni. Tehát most is érzek fájásokat, csak nem annyira intenzívet és rendszertelenül jönnek! A szülésznő szerint csak jóslóm van! Járt így valaki?
2009. aug. 22. 09:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A nyákdugasz nem feltétlen a szülés előtt távozik, akár napokkal előtte is lehetséges.

Amit nekem javasolt a szülésznőm: ülj be egy kád meleg vízbe, egy órára, próbálj lazítani. Mérd közben a fájásokat. Utána bújj vissza az ágyba, jó pihepuha melegben fészkelődj el. Ha sűrűsödnek és rendszeressé válnak a kontrakciók, akkor hamarost szedelődzködhetsz a kórházba. De el is csitulhat a dolog, akkor csak jósogattál.

Én így jártam a negyedik szülésemnél: Meleg vízben ücsörgés, fájáscsitulás és lefekvés. 15 perc henyélés, majd pukkanás és özönvíz :) Kórházba tipegés fürdőlepedővel a lában között. Így utólag is vicces, akkor is röhögtem - már amikor a beindult fájásoktól tudtam. Ha ugyanis olyan igazán beindult az ügy, akkor nem dumálsz közben, nem vigyorogsz, szó bennakad, csendesen túljutsz . Hát sok sikert, kitartás, mert már egészen biztosan a célegyenesben vagy.

2009. aug. 22. 09:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Próbáltam lepihenni a szülésznő tanácsára, de megint kezdenek erősödni a fájások! Abban egyet értek, hogy fájás közben nincs kedvem még megszólalni sem, örülök, hogy túl vagyok egy egy hosszabb fájáson!
2009. aug. 22. 09:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Izgi.... már nem sok van hátra! :D Most tényleg nem sokat tudsz tenni, csak pihenni, várni és figyelni. Ha erősödnek a fájások és nem segít amit az előttem válaszoló írt, én biztos bemennék a kórházba, biztos ami biztos alapon!

Gyors és könnyű szülést kívánok!

2009. aug. 22. 10:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia.igen én is pontosan igy jártam és még aznap meg is szültem,vagyis hajnalra.Nekem is egész északa erős fájásaim voltak aztán reggelre elmúltak,de minden.olyan jol voltam mint még sosem.Aztán du 5 óra körül hirtelen fájások vérzés,erősödő fájások vérzés.10 p fájások estére már 8 éfélre 3 percesek lettek.irány a korház,fél 4 kor megszületett a drágám.Szerintem te is igy leszel,drukkolok neked.azért ha nem felejted el,ird már ide,hogy hogy vagy és mi lett a vége.könnyű szülést kívánok.7 hós anyuka.
2009. aug. 22. 11:15
 5/10 A kérdező kommentje:
sziasztok, nos szülés lett a vége :-) már itthon is vagyunk a kis drágámmal
2009. aug. 26. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:
gratulálok!! sok sok boldogságod legyen a kicsikédben és legyetek egy nagyon happy család!! :)
2009. aug. 26. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
De jó!!!
2009. aug. 27. 00:51
 8/10 anonim ***** válasza:
szia.11,15- ös vagyok,nagyon gratulálok.Minden rendben ment?Hogy vagytok most?megy a szopiztatás?Nagyon sok boldogságot kívánok nektek.
2009. aug. 27. 07:07
 9/10 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Szívből gratulálok! Mekkora a picur, fiú vagy kislány? Jó egészséget nektek, sok boldogságot és boldog babázást kívánok!

2009. aug. 27. 08:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! 3800 gramm és 56 cm volt mikor megszületett, kisfiú és a becsületes neve Varga Előd.Spontán szülés volt fájdalom csillapítás nélkül. A szopizás egy kicsit nehézkesen megy. Elég nagyok a melleim és eléggé mirigyes és emiatt hiába fejem állandóan becsomósodik és bekeményedik! De jól vagyunk élvezzük a babázást és nagyon boldogok vagyunk!
2009. aug. 31. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!