Éjszaka elment a nyákom és elindultak a fájások, de mostanra kezdenek megszűnni! Normális? 39h?
A nyákdugasz nem feltétlen a szülés előtt távozik, akár napokkal előtte is lehetséges.
Amit nekem javasolt a szülésznőm: ülj be egy kád meleg vízbe, egy órára, próbálj lazítani. Mérd közben a fájásokat. Utána bújj vissza az ágyba, jó pihepuha melegben fészkelődj el. Ha sűrűsödnek és rendszeressé válnak a kontrakciók, akkor hamarost szedelődzködhetsz a kórházba. De el is csitulhat a dolog, akkor csak jósogattál.
Én így jártam a negyedik szülésemnél: Meleg vízben ücsörgés, fájáscsitulás és lefekvés. 15 perc henyélés, majd pukkanás és özönvíz :) Kórházba tipegés fürdőlepedővel a lában között. Így utólag is vicces, akkor is röhögtem - már amikor a beindult fájásoktól tudtam. Ha ugyanis olyan igazán beindult az ügy, akkor nem dumálsz közben, nem vigyorogsz, szó bennakad, csendesen túljutsz . Hát sok sikert, kitartás, mert már egészen biztosan a célegyenesben vagy.
Izgi.... már nem sok van hátra! :D Most tényleg nem sokat tudsz tenni, csak pihenni, várni és figyelni. Ha erősödnek a fájások és nem segít amit az előttem válaszoló írt, én biztos bemennék a kórházba, biztos ami biztos alapon!
Gyors és könnyű szülést kívánok!
2. vagyok
Szívből gratulálok! Mekkora a picur, fiú vagy kislány? Jó egészséget nektek, sok boldogságot és boldog babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!