Más is van, aki szülés előtt napokig szenved a
fájásoktól?
Figyelt kérdés
Holnapra vagyok kiírva. Már 3 napja rettenetesek az éjszakáim. Tegnap éjjel óránként voltak fájásaim, közben is görcsöltem; ma éjszaka viszont éjféltől 5-ig szinte egyfolytában. De semmi rendszer nincs benne.
Mitől lehet ez?
Második baba, úgyhogy tudom mi a fájás, de vele már csak akkor fájt,amikor tényleg indult az egész.
Már szörnyen fáradt vagyok, félek, nem lesz erőm szülni!
2009. aug. 21. 14:13
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem elvileg még 2 hét van,nem csak napok és pár napja már nagyon szenvedek. Nekem is második baba és az elsőnél nem voltak fájásaim csak a szülőszobán. Most viszont sokat gyötrödöm,igaz azt mondták mostmár bármelyik pillanatban jöhet,mert az utolsó nagy szenvedéseimnél kinyilt a méhszáj is. Én is ezzel vagyok gondban hogy egyáltalán nincs benne rendszer,igy még egyszer sem hivtam a szülésznőt. Órák mulva vagy másnapra mindig enyhül. Pont én is ettől tartok hogy eddig aránylag olyan könnyen viseltem a terhességet de most teljesen kivagyok már fáradva,és félek kimerülök a szülésre. Kitartást kivánok neked is,talán nemsokára babázhatunk. Én bizom benne hogy "könnyű" lesz a szülés ha ilyen nagy az előkészület:-)
2009. aug. 21. 15:33
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
Akkor ez normális.
Könnyű és gyors szülést kívánok neked!
2009. aug. 21. 16:08
3/4 anonim válasza:
Sziasztok! Pont most akartam foltenni hasonlo kerdest, mert en is hasonlo cipoben jarok, bar nekem ez az elso baba. Egyebkent mara voltam kiirva, delutan 5-tol, kb 7-ig hatalmas fajasaim voltak, de nekem is rendszertelenul, es egyszercsak vege lett. Volt mar ilyen azelott is, megis kicsit megvagyok remulve. Normalis ez?
40 heteske
2009. aug. 21. 22:51
4/4 anonim válasza:
Igen normális. Volt amikor egy héttel előbb elment a nyákdugó. Aztán volt amelyikkel egy héttel elkezdett rendszeresen keményedni a hasam, nagyon kellemetlen, aztán pár nappal előtte jöttek ezek a rendszertelen de hosszabb ideig tartó fájások. Viszont jót tettek, mert közben nyitódtam és mikor bement 5 perces fájásokkal (de még elviselhetőekkel) kaptam egy szurit és egy órán belül meg is szültem. Sok sikert!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!