Amíg a kórházban vagytok a picivel, minden nap másik ruhát adtok rá? Milyen vastagon kell öltöztetni?
Persze hogy minden nap másikat!
Este mikor fürdés van mindig tisztáz kell rá adni, valamint Nappalra is kell minimum 1 váltás ruha, ha kifolyik a pisi, vagy, bukik a baba.
Rövidújjú body, és egy plüss vagy pamut rugi kell rá, vagy hosszú ujjú body, és egy ujjatlan rugi.
4 nap kórházi tartózkodásra kell 10 body, 10 rugi.
Nekem minden szopi után bukott a lányom, és ha nem cseréltem ki a ruháját, nagyon büdös savanyú szaga volt!
rövid ujjú body + hosszú ujjú rugdalózó
vagy
hosszu ujjú body + ujjatlan rugdalózó
plusz takaró
az alsó ruhából minden fürdetés után tisztát kapott, a felsőből csak akkor ha piszkos volt (pisi, kaki, bukás). Ha tiszta maradt akkor én nem cseréltem le minden nap a felsőt.
Szia
Én 1 hete szültem.Minden este tiszta rugi és body ment a fiamra, és 1x kellett napközben átöltöztetnem, mert nem gyengén tele rakta a pelust! :) Én is azt mondom, hogy vigyél inkább többet mint kevesebbet.
Szerintem a body, rugi szerelés elég, plusz 1 kistakaró, mert a kórházakban fűtenek rendesen, főleg a szülészeten, ja meg egy kis sapi.Túl öltöztetni sem szabad a hőpangás miatt.De ha úgy látják a csecsemősök akkor úgy is rád szólnak.
Nagyon köszi a válaszokat! Ott ahol nem javasolják a babaruhát bevinni mert a kórházban adnak, ott is van ennyi?
Kezdeti pelusból ti melyiket vettétek meg: a 2-5 kg-ig vagy a 3-6 kg-ig szólót?
Szia,mi a 2-5 kg pelust vettük elsőre,huggies volt,annak van a pocaknál egy kivágás ami nem piszkálja a köldökcsonkot! Nekünk még a pampers vált be (azt visszahajtottuk amíg volt csonk...meg most is,de most már a 3-6 kg használjuk :-) )
Üdv,egy 15 hetes kiscsaj anyuja
első válaszoló: rettegésben. ezzel mit akartál írni??
amúgy a kórházban adnak ruhát. ők öltöztetik, nem pedig te. én mindig kértem új body-t ha lebüfögte mondjuk. Nálunk mindkét szülésnél volt rajtuk egy hosszú ujjú body és egy angolpólya és betakarva kis pléddel.
Kedves 8-as válaszoló!Azért ezt kórház válogatja.Én pl a Szt. Istvánban szültem és ott nem adnak ruhát,még kifogót is nekem kellett vinni az esti fürdetéshez, de pl 1. babámat a Szt. Margitban szültem és ott adtak ruhát minden este fürdetésnél.
Meg kell érdeklődni az adott helyen, hogy mit kérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!