Szülés utáni depresszióm van. Mit tegyek ellene?
azt olvastam, ilyen esetekben a legjobb a testmozgás.
ha én a helyedben lennék, biztos keresnék valami nem túl megerőltető táncos foglalkozást (pl NIA) és attól biztos jobban éreznéd magad.
a hormonjaid miatt van, de a legjobban a hormonháztartásra sporttal lehet hatni, olyannal, ami örömet okoz neked. tudom, hogy depressziósan nagyon nehéz belekezdeni, de embereld meg magad, az első 5 olyan lesz, mintha a fogadat húznák, de meglátod, megjön a kedved, és ki leszel cserélve
Attól függ milyen fokú és mennyi ideje tart.
Mert ugye első 6 hétben lehet baby blues,ami magától múlik,de ami tovább fennáll,azt szakemberrel érdemes kezeltetni.
Hidd el tudom miről beszélek,sajnos átmentem ezen és hiába próbált mellettem állni a férjem,édesanyám stb.,nem volt 'elég' az ő segítségük.
Végül szakemberhez fordultam és szépen lassan kihozott a gödörből,mert hidd el ki lehet jönni...
Csak az a lényeg,hogy az ember ne szégyelljen segítséget kérni,mert a betegség nem szégyen.
Jobbulást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!