Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni depresszióm van....

Szülés utáni depresszióm van. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:

azt olvastam, ilyen esetekben a legjobb a testmozgás.

ha én a helyedben lennék, biztos keresnék valami nem túl megerőltető táncos foglalkozást (pl NIA) és attól biztos jobban éreznéd magad.

a hormonjaid miatt van, de a legjobban a hormonháztartásra sporttal lehet hatni, olyannal, ami örömet okoz neked. tudom, hogy depressziósan nagyon nehéz belekezdeni, de embereld meg magad, az első 5 olyan lesz, mintha a fogadat húznák, de meglátod, megjön a kedved, és ki leszel cserélve

2012. dec. 8. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen fokú és mennyi ideje tart.

Mert ugye első 6 hétben lehet baby blues,ami magától múlik,de ami tovább fennáll,azt szakemberrel érdemes kezeltetni.

Hidd el tudom miről beszélek,sajnos átmentem ezen és hiába próbált mellettem állni a férjem,édesanyám stb.,nem volt 'elég' az ő segítségük.

Végül szakemberhez fordultam és szépen lassan kihozott a gödörből,mert hidd el ki lehet jönni...

Csak az a lényeg,hogy az ember ne szégyelljen segítséget kérni,mert a betegség nem szégyen.

Jobbulást Neked!

2012. dec. 8. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Konkrétum?Mikor szültél?Mit érzel?Beszélj kicsit nekünk!
2012. dec. 8. 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Mik a tüneteid?
2012. dec. 8. 13:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Egy hete született a babám.Nagyon kimerült vagyok és olykor(azért nem egész nap)levert. Idegesít a tehetetlenség,ha sír a babám és nem tudom mi baja és még a sírása is.Gyomorgörcsöm van és hányingerem is,semmi energiám,félek,hogy nem jól látom el a babát és hogy kárt teszek benne.
2012. dec. 8. 18:56
 6/6 Sz.Nico válasza:
Én is depressziós voltam, sokáig azt kérdezgettem, hogy kellett nekem egyáltalán gyerek. Olyan szép, szabad életem volt előtte. Sokat sírtam és ezeket az oldalakat böngésztem. Igenis a család, barátok az akik tudnak segíteni. Télen szültem én is, ki se tudtunk menni sokáig. Aztán elküldtek egyedül 2 kifliért a boltba, aztán a szomszédba, később az üzletekbe nézelődni. A babád pár hét múlva mosolyogni fog Rád, s rá fogsz jönni, hogy mindig is ez hiányzott. Biztos, hogy tökéletesen ellátod, ettől ne félj. A szemében pedig egy Isten leszel. Minden el fog múlni, kitartás. Ez csak egy állapot. Boldog 11 hónapos kisfiú Anyukája.
2012. dec. 9. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!