Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha decemberben együtt leszünk...

Ha decemberben együtt leszünk a barátnőmmel, akkor hányadika lesz szülési várható ideje?

Figyelt kérdés
szülinapomra tippelem,szülést.
2012. dec. 5. 20:17
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

18 éves fiú vagyok, a barátnőm 6-7 évvel idősebb nálam. Én 2013-rom májusában végzek középsulival,a párom dolgozik pár éve. Ha decemberben össszejön a baba,akkor agusztus és szeptember a szülési időpont.

Hideg meleget máshogy értettem. kismama öltözködésére,meg közlekedésre gondoltam

2012. dec. 6. 13:59
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Így már más az egész, hogy ennyivel idősebb nálad lány.:)
2012. dec. 6. 14:11
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom be, mennyivel másabb. Most látunk egy 18 éves fiatal srácot, aki nem sokat tud még az életről, de beleesett egy felnőtt (?) nőbe, aki gyereket akar, hát csinál neki egyet. Nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet. Tudnék olyan extrém kivételt, hogy talán mégis érthető lenne, de tuti nem halálos betegségről van szó, hogy nem lehet tovább várni. 18 évesen gyereket csinálni felelőtlenség. Még akkor is, ha a nő az idősebb. Fogalmad sincs arról, hogy mivel jár, plusz te magad sem vagy még sehol sem, és már más életéért vállalsz felelősséget. Vagyis nem vállalsz, mert nem tudsz. Csak "majd megoldjátok", meg "majd lesz valahogy". SZerintem ez egy rossz döntés. N28
2012. dec. 6. 16:26
 24/34 A kérdező kommentje:
18 évesen ráérek gyerek csinálással, igazatok van 2 év múlva. agusztus és többi szülési honap is jó
2012. dec. 6. 16:39
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az hogy szeptemberben szül és nem lesz olyan meleg, szerinted teherbe esik és ennyi? És szerinted július-augusztusban mi lesz? Óriási hassal, izzadni fog mint a ló :)
2012. dec. 6. 17:34
 26/34 A kérdező kommentje:
ha akkor teherbe esik nem lesz semmi. nyár meleg és az ősz hideg miatt. Mindegy,hogy mikor és miben szül melyik évszakban
2012. dec. 6. 17:38
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Ööööö... én leszek a vészmadárka...

Mi a forgatókönyv, ha nem jön össze a baba?

2012. dec. 6. 17:39
 28/34 A kérdező kommentje:
Akkor addig probálkozunk,amig meg nem fogan.
2012. dec. 6. 17:43
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Drága kutyáska!!! Kérlek te ne szaporodj!!! A millomodik kérdésed szülés, terhesség, teherbeesés kategóriában....

Egyszerüen nem értem hogy egy 18 éves fiú, miért nem talál magánsk jobb elfoglaltságot . Elég betegesnek tartom hogy ezen a témán lovagolsz. Egy NORMÁLIS 18 éves fiút nem a szülés, a vetélés, a missed ab, és az édesanyja pocakjának mérete foglalkoztat...és egy NORMÁLIS 18 évs fiúnak eszébe sincs gyereket csinálni!!!! (Szex annál inkább... De gyerek...)

A párodnak meg észre kéne vennie milyen buta vagy és inkább kézenfogva kísérgetne az iskolába, nem hogy gyereket akarjon egy olyantol aki még maga is gyerek!!!!!!

2012. dec. 6. 20:53
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Kutyáska! Pár hete vagytok együtt ezzel a lánnyal! Ne tervezzetek még gyereket! Kérlek!!!

Majd akkor tervezz családot, ha már évek óta együtt élsz egy lánnyal és mindkettőtöknek van biztos állása! Neked is!

2012. dec. 9. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!