Ha decemberben együtt leszünk a barátnőmmel, akkor hányadika lesz szülési várható ideje?
18 éves fiú vagyok, a barátnőm 6-7 évvel idősebb nálam. Én 2013-rom májusában végzek középsulival,a párom dolgozik pár éve. Ha decemberben össszejön a baba,akkor agusztus és szeptember a szülési időpont.
Hideg meleget máshogy értettem. kismama öltözködésére,meg közlekedésre gondoltam
Ööööö... én leszek a vészmadárka...
Mi a forgatókönyv, ha nem jön össze a baba?
Drága kutyáska!!! Kérlek te ne szaporodj!!! A millomodik kérdésed szülés, terhesség, teherbeesés kategóriában....
Egyszerüen nem értem hogy egy 18 éves fiú, miért nem talál magánsk jobb elfoglaltságot . Elég betegesnek tartom hogy ezen a témán lovagolsz. Egy NORMÁLIS 18 éves fiút nem a szülés, a vetélés, a missed ab, és az édesanyja pocakjának mérete foglalkoztat...és egy NORMÁLIS 18 évs fiúnak eszébe sincs gyereket csinálni!!!! (Szex annál inkább... De gyerek...)
A párodnak meg észre kéne vennie milyen buta vagy és inkább kézenfogva kísérgetne az iskolába, nem hogy gyereket akarjon egy olyantol aki még maga is gyerek!!!!!!
Kutyáska! Pár hete vagytok együtt ezzel a lánnyal! Ne tervezzetek még gyereket! Kérlek!!!
Majd akkor tervezz családot, ha már évek óta együtt élsz egy lánnyal és mindkettőtöknek van biztos állása! Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!