Van itt olyan anyuka illetve kismama aki 2ujjnyira volt nyitva és be kelet volna feküdni és nemfeküdt be?
Szia! Én a 4. babámmal voltam bő 2 ujjnyira nyitva a 36. héttől kezdve. Drukkoltunk, hogy legalább a 38. hetet bírja ki odabent. Szerencsére sikerült, de a két hét alatt nagyon vigyáztam magunkra. Az előző 3 szülésem sem volt több 2-2 óránál, ezért arra kért a szülésznőm, ha bármi furcsát érzek azonnal menjek be hozzá. A 38. heti Nst-re kellett volna bemennem, de a kissrác nem várt addig. Aznap furcsa érzés kerített el, nem találtam a helyem, semmi sem volt jó...stb. Indulás előtt azért még elmosogattam, de közben elfolyt a vizem, rá 20 percre kint volt már Öcsi. Éppen kiért a mentő. Szerencsém volt. Minden rendben volt velünk.
Amúgy az itthon lévő 3 gyermekre tekintettel nem fektettek be és a kórház kb 3 percre van tőlünk gyalog, de így sem sikerült időben beérnünk. :)
Sok sikert és könnyű szülést kívánok!
Köszönöm a megnyugtató soraid.
Hogy nyitva voltál fájásaid nem voltak?
Köszönöm a válaszokat.
2012.12.07 én 40hétre megszületett a lányom.
Igen sokat jelentett hogy ki voltam tágulva.Délelőtt a nyákdugó is aprodonként távozott.Annyira kiszámoltam hogy még beértünk a szülőszobába a méhnyak is eltünt....lehetett nyomni mert már a tolófájásaim voltak.Szerencsém volt.
Nektek is kivánok hasonló könnyű szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!