17 hetes kismama vagyok! Az normális, hogy fájnak a forgóim, és a farcsontom? Sehogy sem jó feküdni!
igen normális, és ez csak rosszabb lesz:( legalábbis én igy voltam, az utolsó hónapban óránként ébredtem arra hogy nagyon fáj az oldalam, nagy hassal alig bírtam megfordulni. és ez így ment egész éjjel óránként.
de megérte:)
hat hónapos kisfiú anyukája
kitartás
Szia!
17 hetes kismama vagyok én is.Bár a forgóim még nem fájnak,de a farcsontom nekem is 'majd szétszakad.Ezenkívül a pocim is fájdogál néha,olyan furcsa feszítő érzés,mintha ki akarna szakadni..de azt mondták,hogy ez normális,úgyhogy szerintem te se aggódj:)
Boldog babavárást:)
lesz ez még rosszabb is.30 hetes vagyok és már utálom ha jön az este.rengetegszer megébredek arra h fáj az oldalam a forgóm,a farcsontom.felkelni az ágyból és megtenni az első pár lépést meg egyenesen rémálom.
KITARTÁS!!!
Én 24 hetes vagyok és már elég nagy a pocakom. Néha nekem is fáj a jobb oldalam ha a bal oldalamon fekszem, és tegnap óta nem is a farcsontom, hanem a combtő és a szeméremcsont (de alul) fáj. Nem tudom mitől, de gondolom tágul az ember. De lesz ez még rosszabb is...
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!