Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülni fogok vajon, vagy csak...

Szülni fogok vajon, vagy csak szivárog a víz, esetleg vizelet?

Figyelt kérdés

Tegnap nézett védőnőm vizeletet, nincs fertőzésem, baba szívhangja is jó volt.

Semmi folyásom nem volt eddig, ma reggel viszont ébredéskor egy nagy tenyérnyi valami kifolyt belőlem.

Felkelés, pisilés után megint végigfolyt egész a combomon kétszer is, majd tettem be tisztaságit és mikor visszafeküdtem az ágyra, megint egy nagy tenyérnyi folyadék folyt ki, a bugyim hátul teljesen elázott.

Azóta éjszakai betétre váltottam, ez bírja, nem állandóan jön.

Nem tudom mi ez, mert nem átlátszó, mint a magzatvíz, hanem kissé sikamlós tapintású és sárgás, zöldes színű.

A hüvelyemből jön és néha fehér krémes folyásdarabkák is vannak benne.

Ráadásul nem állandóan folyik, csak néha-néha.

A hasam alja is fájdogál nagyon enyhén, de a derekam nem.

A nyákdugó még nem távozott, jóslóm se volt még soha, így nem tudom, mit kellene éreznem.

Holnap délben megyek NST-re, várjak vajon addig, vagy nem normális ez a folyás?

41hkm, 1. baba

2012. dec. 5. 08:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
MA menj be, minél elöbb a kórházba, mert ez a magzatviz, ami szivárog, és ha sokat vársz, akkor otthon fogsz szülni, mert nem lesz idöd odamenni.
2012. dec. 5. 08:22
 2/19 anonim ***** válasza:
Azonnal menj be a kórházba, ez a magzatvíz, és az nagyon nem jó, ha zöldes!
2012. dec. 5. 08:37
 3/19 A kérdező kommentje:

Akkor is magzatvíz, ma már átváltott sárgás, darabos folyássá?

Az a vízszerű valami már nincs, csak ez a krémes, bő, sárgás folyás és a nagyon enyhe folyamatos méhfájdalom.

2012. dec. 5. 08:53
 4/19 anonim ***** válasza:
Hát először is minden jót nektek! Én már éjszaka bementem volna a kórházba, de te tudod...
2012. dec. 5. 08:59
 5/19 anonim ***** válasza:
Más nem szivároghat, gondolj bele. Lehet már kifolyt mind. A magzatvíz nem átlátszó, ha normális akkor rózsaszínes, és darabok vannak benne, ahogy írtad. Viszont sok esetben zöld, és ez azt jelzni, hogy a baba oxigénhiányos állapotban van. A helyedben mindenképp bemennék, szerintem már ma meglesz a babád!:)
2012. dec. 5. 09:01
 6/19 anonim ***** válasza:
Ugye már a kh-ban vagy?
2012. dec. 5. 09:15
 7/19 anonim ***** válasza:
?
2012. dec. 5. 09:26
 8/19 A kérdező kommentje:

Hű, igazatok van, jobb feleslegesen bemenni, mint, hogy baj legyen.

Csak félek, nehogy a buszon folyjon el az összes víz, remélem nem.

2012. dec. 5. 09:31
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem tudsz inkább taxival menni? Egyedül mész? Kísérjen el valaki, bárki. Bár már remélem ott vagy! :)
2012. dec. 5. 09:50
 10/19 anonim ***** válasza:
Remélem minden rendben veletek!
2012. dec. 5. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!