Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van akkor, ha iszonyúan...

Mi van akkor, ha iszonyúan köhögök, és náthás vagyok? Bármelyik nap megindulhat a szülés.

Figyelt kérdés
40 hét közepén járok, és persze hogy benyeltem valami kórt, két napja náthás vagyok, a torkom már szerencsére nem fáj, de ugatva köhögök... hogy szül ilyenkor az ember? Alig kapok levegőt... van valami csodamegoldás, hogy gyorsan rendbe jöjjek?

2012. dec. 2. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogyan fogsz szülni így, de ha császár lesz a vége, akkor biztos, hogy nem szerencsés az ugatva köhögés egy friss sebbel a hasadon... Próbálj meg mindent, hogy mielőbb kilábalj a náthából! Illóolaj, gőzölés, mézes tea, First a torokra stb... Jobbulást!
2012. dec. 2. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Sok sok forró mézes Hársfa tea!!!

Fokhagymás pirítós!

Negrót szopogass!

Este elalvás előtt ég pohár forró tej mézzel

2012. dec. 2. 10:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Szedek egy zsák homeos cuccot, Tantum Verdét (ez a torokfájásra tökéletes megoldás volt), iszonyú mennyiségű mézet eszek, és teát iszok, pedig gyűlölöm, és most elkezdtem köptetőt szedni, amit a gyógyszertárban "engedélyeztek"... remélem gyorsan helyre jövök, mert már volt egy császárom, és tudom, miről beszélsz, kedves első válaszoló...

Most elvileg természetesen fogok szülni, de nem hiszem, hogy náthásan, köhögve, levegő utána kapkodva menni fog...

Köszönöm a válaszokat!

Próbálom magam gyorsan kikúrálni.

Csinálok is egy kamillás gőzölést.

2012. dec. 2. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Én náthásan szültem,a vajúdás alatt "elmúlt" amint megszületett a babám visszajött. friss gátsebbel se volt élmény köhögni,mindig fogtam,féltem,hogy kiszakad :) Szülés után még 2 hétig beteg voltam :( de magába a szülés folyamatába nem zavart be,olyan volt,mintha arra az időre direkt elmúlt volna :)
2012. dec. 2. 12:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszi! Akkor van remény... Babádnak nem lett baja abban a két hétben, amíg beteg voltál?
2012. dec. 2. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem lett baja,pedig apuka is beteg volt. A gyermekágyas osztályon kérdeztem a dokit,mit lehetne csinálni,azt mondta,írhatna fel antibiotikumot,de az anyatejjel védelmet kap a baba. Úgyhogy marad a torokfájás és a köhögés :D
2012. dec. 2. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Salvus vizes inhalálás csodákra képes.

Vagy ezüst-kolloid, grapefruitmagcsepp, 1000 mg c vitamin és bő folyadékfogyasztás.

Én ugyan nem voltam beteg amikor szültem, de az osztályon karantén volt és orvosi maszk volt VÉGIG rajtam.

2012. dec. 2. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!