Aki hidegfrontkor szült, az hányadik hétben volt?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam, illetve a szülésfelkészítőn is mondták,hogy a front megindíthatja a szülést, főleg a hidegfront. De ez csak azoknál van így akik már az utolsó napokat tapossák, vagy van aki a 36-37.hét körül szült így?2012. nov. 29. 08:46
12/16 anonim válasza:
40+4.
De a hidegfront szombaton jött, és bár elkezdődött akkor valami, igazából másnap született:)
Tök egyedül voltunk a szülőszobán, mondta is a szülésznőm, hogy jó, hogy nem előtte nap mentünk, mert gyakorlatilag még a folyosón is vajúdtak:D
14/16 anonim válasza:
38.hét, elfolyt a magzatvíz, másnap reggel érkezett a hidegfront. Azon a napon és másnap annyi gyerek született, hogy a csecsemő osztály dugig volt, volt olyan baba, akinek már csak az ajtó mellett jutott hely.
15/16 A kérdező kommentje:
:) hát, azért ez egy kicsit morbid,hogy nincs hely... A mi kórházunkban 3 szülőszoba van. De gondolom az is pikk pakk megtelik ha jön a front.
2012. nov. 29. 16:44
16/16 anonim válasza:
Hát igen.
Egyik gyerekemmel szülés előtt két nappal be kellett mennünk, mert szivárgott a víz, és meg kellett hogy vizsgáljanak.
3 órát kellett várnom az ügyeletes orvosra, hogy rám tudjon nézni. (Egy "kényelmes padon" üldögéltem. :o)
A folyosón is vajúdtak, a vajúdóban is szültek, pedig 5 szülőszoba van.
A szülésznőm mondta, hogy 11-en szültek meg aznap, két nappal később, amikor én szültem, egyedül voltunk, és egy két ágyas szobában végig egedül töltöttem a három napot, amíg bent voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!