Akkor is könyebb lehet a második szülés ha inditják? Volt valaki igy, mesélnétek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 14:19
1/3 anonim válasza:
Nekem a harmadikat indították (1. és 2. magától indult). Nem volt így se nehéz, csak az adagolt oxitocin miatt jobban fájt. A tágulással, tolófájásokkal, stb nem volt gond, csak az a sok oxitocin egy csöppet kellemetlen volt...
2/3 anonim válasza:
Nekem is a 3-at indították, túlhordás miatt. A fájások sokkal erősebbek voltak az oxitocin miatt. Reggel 8-kor bekötötték, de 12-kor még csak egy ujjnyira voltam nyitva. Ez a legrosszabb, fájás van, tágulás még nincs. Fokozatosan emelték az oxitocin adagját, a vége nagyon erős volt, de akkor már én vettem át az irányítást, és du. 3-kor megszületett a baba. Összességében ez gyorsabb lefolyású volt, mint az első, az nekem reggel 6 órától du. 4-ig tartott. De a természetes szülés kevésbé fájdalmas.
3/3 anonim válasza:
Szia! 2.szülésem indított volt, mert rossz lett az NST-m. Fokozatosan kaptam az oxyt.4 óra alatt megszületett a babám, ugyanúgy ahogy az első babó, és sokkal könnyebb szülés volt mint az első. Az utolsó 10 perc volt nagyon rossz. Bármikor mennék újra, olyan jó emlék.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!