Mesélnétek arról, milyen az amikor burokrepesztéssel indul egy szülés?
Figyelt kérdés
Valószínű így indítják meg nekem ha nem szülök meg magamtól. Mennyire fájdalmas, mennyire gyors, stb. AZ első babámnál repesztettek burkot, de rendes 7 óra vajúdás után, utána már csak tolófájásaim voltak.2010. szept. 3. 00:02
1/6 anonim válasza:
Nekem is inditották a szülést,burokrepesztéssel.Nem fájt.Utána 8 óra vajúdás,na az már igen,az első 4 órát leszenvedtem,aztán EDA!:) Aludtam mint a bunda:) Utána jött az orvos,hogy császár,na még több EDA.Teljes bénulás után kivették a kis babszimat,IMÁDOM!!!Na és utána amikor kiment belőlem az érzéstelenitő,utána jöttek az IGAZI fájások!!!
2/6 anonim válasza:
Nekem a burokrepesztés kicsit volt csak fájdalmas-kellemetlen, de meglett az eredménye. A burokrepesztés után 30 percre meglett a kisfiam, előtte meg 2 zacsi oxitocin csúszott le.
3/6 anonim válasza:
Nem érezt3em belőle semmit!!! Bár szülés közben, tehát a vajúdás 3. órájában csinálták, de hidd el van attól szörnyebb is a szülés alatt!!
4/6 anonim válasza:
Kaptam oxitocint,elcsípték a burkot ami nekem eggyáltalán nem fájt,majd fél óra múlva meg lett a kislányom!
5/6 anonim válasza:
Burokrepesztés nekem egy kicsit kellemetlen volt, picit fájt, de nem az mikor elcsipik hanem ahogy a doki bennem kotrott és segitett hogy folyjon ki az összes viz. Utána oxi és 2 óra múlva meglett a baba. Ez két szülésnél igy zajlott. Kemény volt az a 2 óra de megéri. :-)
6/6 anonim válasza:
9-kor burkotrepesztettek,negyed 10-kor kezdődtek a fájások.nem tágultam.2-kor oxytocin.még mindíg nem tágultam.5-kor megint egy zacsi oxy.aztán 21:25-kor baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!