Sylili kérdése:
21 hetes terhes vagyok, és furcsa, nyilalló érzéseim vannak a hüvelyemben a mai délután folyamán, de akkor általában azt is érzem, hogy mocorog a Picur. Szerintetek lehet, hogy nyílik a méhszáj?
Figyelt kérdés
Van ennek valamilyen általános tünete? Mivel az első gyermekemmel kinyíltam a 32. héten, ezért a dokim MgB6-ot ajánlott és ennyi. Viszont én ezen aggódom, mióta terhes vagyok. Be akarok menni hüvelyi vizsgálatra, a biztonság kedvéért. De attól is félek, hogy pont ezzel bolygatnak meg ott bennt. Mit tanácsoltok?2012. nov. 26. 21:01
1/2 anonim válasza:
Konkrét választ nem tudok adni a kérdésedre, orvos nem vagyok, viszont én is éreztem a terhesség alatt olyat, hogy belenyillalt és nem volt semmi jelentősége. Én is azon gondolkodtam, hogy nyílik-e a méhszájam, de nem hál'Istennek, illetve akkor azt olvastam, hogy nincs érezhető tünete, ha nyílik. De nem akarok butaságot írni, hátha valaki tud többet is. Remélem minden rendben! Jó egészséget!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.:) 31.-be léptem és minden oké.....mostmár féllábbal is.:)
2013. jan. 25. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!