Szerintetek meg elinduljak 40 hetesen 2 oras utra?
Figyelt kérdés
Most Szerdan leszek pont 40. hetben, pont aznap jonnek rokonok hozzank, autoval megtegyek 1-1 orat a repterre ertuk? Vagy mar ne idnuljak el ? (nem en vezetnek,szulesnek semmi jele)2012. nov. 26. 17:56
1/10 anonim válasza:
2 órás útra szerintem simán elindulhatsz:)
2/10 anonim válasza:
A pakk azért legyen a csomiban :D
Maximum taxiznak egyet, ha mégis történés van :)
4/10 A kérdező kommentje:
koszi!! :)) a csomagot mindenkepp viszem akkor!
2012. nov. 26. 18:08
5/10 anonim válasza:
én meg nem mennék:) a szülés jöhet hosszas előjelek nélkül is .....-csak óvatosan, biztos nem sértődnek meg, ha nem mész...
6/10 anonim válasza:
Ha jól értem, ez városon belüli 1-1 órás autókázást jelentene. Ezalatt nem fog megszületni a gyerek az tuti. Én simán elmennék. Mondjuk az első babámat én eleve egy 80km-re lévő kórházban szültem, és a szülés napján kétszer jártuk meg, mert mikor hazaértünk NST-ről, elfolyt a magzatvíz :)
7/10 anonim válasza:
Én is mennék! Kórházas csomag a kocsiba és kész! Legfeljebb a reptérről szülni mentek! :))
8/10 anonim válasza:
Bp-en közel van a Bajcsy kórház a reptérhez:)
10/10 A kérdező kommentje:
:)
ugy dontottunk megsem megyek, mert ma mar erdekesen fajogat a hasam meg a hatam. :O
2012. nov. 27. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!