Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az, hogy szülés elött lelassul...

Az, hogy szülés elött lelassul a baba mozgása, mit jelent?

Figyelt kérdés

Hogy sokáig lapít, aztán bejelentkezik kicsit,majd megint lapit? A napi 10 mozgásnak meg kell lennie? Hogy számoljam a 10-et? Ha egymás után érzem 3szor, akkor az 3, vagy 10 különböző időpontban?

Nektek szülés elött hány napig volt lustább?

2012. nov. 25. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
10 mozgást hülyeségnek tartom nagyon. Nem mindegyik baba lassul le szülés előtt. Frontol van,vagy nincs annyi helye vagy pihen
2012. nov. 25. 08:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyelni kell, és ha nagyon másképp viselkedik, mint szokott, akkor kell valamit tenni.

Fél tábla csokit ha megeszel, utána fél-3/4 órával tutira mozgásnak indul.

Ha mégsem, akkor érdemes vizsgálatra menni, hogy minden ok-e.

Az én gyerekeim nem lassultak le különösképp. Szülés közben viszont már nem mozogtak, ez való igaz.

2012. nov. 25. 08:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm!
2012. nov. 25. 08:54
 4/7 anonim ***** válasza:
35%
Az én fiam szülés előtt 4 nappal már csak akkor mozgott ha lökdösték vagy evés után,semmi felesleges mozgást nem végzett,meg is voltak lepődve de azt mondta a doki előfordul 2 napig egy folytába nstn-n voltam és egészséges a gyerekem semmi baja!Nem minden baba egyforma aktív nem kell szeintem ilyesztgetni senki hogy megnézetném mert kevesebbet mozog ez hülyeség!
2012. nov. 25. 09:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezért írtam, hogy ha "nagyon másképp viselkedik, mint szokott", akkor igenis oda kell figyelni.

Mint írtad, Téged is NST-ztek állandóan. Akkor is nyugodt lettél volna, ha nem?

Különböző vérmérsékletűek az anyukák, és nem kell az ördögöt sem a falra festeni, ezzel én is egyet értek, de résen kell lenni, mert azért történtek már dolgok...

2012. nov. 25. 09:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát mi a nagyon mocorgók társaságát erősítjük. nekem nem mozgott kevesebbet a szülés előtti napokban sem, sőt a szülőágyon le is rugta a hasamról azt a fájásmérőt. de ismerőseimnek a babája nyugisabb volt, volt aki ilyenkor már nem érezte hogy mozog.
2012. nov. 25. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:
49%

Szia menj kórházba és nézesd meg mielőbb! Inkább feleslegesen százszor mint egyszer nem amikor kéne! :-(

Saját tapasztalat :-(

Nekem se mozgott 1 napig bementem és hiába ctg-tek folyamatosan több órán át,

későn császároztak meg! :-(

Azonnal orvoshoz!

2012. nov. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!