Sok az esélye az aranyérnek szülés után? Félek tőle!
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 10:10
2/14 anonim 

válasza:

Nekem már terhességem vége felé kijött. Szülés alatt pláne, azóta is van (2 hónapja szültem), de szerencsére nem fáj, nem vérzik, kenegetem. Esély van rá, de félni nem kell tőle!
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Írjatok még! Tehát ha nekem még nem volt akkor nem nagy rá az esély?
2009. aug. 17. 11:22
4/14 anonim 

válasza:

Szió!
Nekem nem volt előtte soha aranyerem, szüléskor mégis kijött. :| Azt se tudtam, mi az, csak olyan fura érzésem volt, gátkezelésen mondta a nővérke, hogy szép ékszerem van...
Pár hétig nagyon kellemetlen volt, de aztán visszahúzódott. Vannak rá jó krémek!
5/14 anonim 

válasza:

Nekem előtte se, utána sem volt, pedig a kisfiam 57cm-rel és 3950 gr-mal jött a világra, szép nagy gyerek volt. Én meg alapvetően vékony vagyok. Szóval hála nem jött ki. Nem tudom, min múlik. Végezz intim tornát!!!
6/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. aug. 17. 13:10
7/14 anonim 

válasza:

Nagyobb az esélye, ha már volt, vagy aterhesség alatt kijött. De nem törvényszerű.
8/14 anonim 

válasza:

Az összes barátnőmnek kijött, pedig előtte nem volt aranyerük. Nekem sem volt, de nekem nem jött ki.
9/14 anonim 

válasza:

Én még csak 26 hetes terhes vagyok és már két hete kijött! Sajnos! Előtte soha nem volt! Elég kellemetlen ez így! Félek, hogy szülés során sokkal jobban ki fog jönni!
10/14 A kérdező kommentje:
Basszus! De terhesség alatt mi a franctól jön ki?
2009. aug. 18. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!