Meddig normális, hogy spinális érzéstelenítés után fáj a szurinál a gerincem?
Figyelt kérdés
Nemrég múlt 1 éve, hogy sürgősségi császárral megszületett a kisfiam és azóta fáj azon a részen ahol megszúrtak. Van, hogy egy-két hétig nem annyira érzem de már lassan két hónapja folyamatosan és kezd egyre elviselhetetlenebb lenni. Már kértem dokihoz időpontot. Addig is ha valaki volt hasonló helyzetben vagy tud valami okosat, legyen szíves írjon2012. nov. 23. 00:16
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem normális. Nekem augusztusban volt császárom. Igaz nem sűrgősségi, hanem programozott, de a műtét után egy másodpercig sem éreztem a szuri helyét.
2/2 anonim válasza:
Nekem is lassan egy éve volt császárom,8 éve meg más műtét miatt kaptam spinálist de egyik után sem fájt a szuri a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!