Dr Cziáky Tamásnak szüléskor mennyit szoktak adni, magánrendelésre járok hozzá?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 18:32
1/3 anonim válasza:
Őt nem isemrem, de általában a terhesgondozási díj 8-10-szerese szokott lenni amit elvárnak.
Én 6000-ért jártam a dokimhoz és végül kapott is 60 000ft-ot, mert nagyon megérdemelte.
2/3 anonim válasza:
Tamás nekem tanárom volt,nem tudom mennyit kérhet,kaphat...ezt majd te magad döntsd el szülés után.Én csak azt tudom mondani láttam szülést vezetni és császármetszést végezni és nagyon jó orvos:)
3/3 anonim válasza:
Én megkérdeztem tőle, hogy mennyit szokott kérni és azt mondta, hogy sosem mond öszeget, annyit adunk, amennyit tudunk (korrekt).
Mi félretettük a 60E-t (magánrendelési díj 10-szeresét), és mivel elégedett voltam nagyon a szülésznővel is, megosztottam köztük. Cziáky dr. 40-et kapott.
(10 hete szültem nála)
Egyébként mostanában olyan 30E körül szoktak adni a fogadott orvosoknak (legalábbis az én szobatársaim annyit adtak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!