Vannak itt olyan anyukák, akinek nagyon korán jött a baba? Minden érdekelne.24-28 hét körül.
Figyelt kérdés
Megpróbálták visszatartani? Meddig sikerült? Milyen gyógyszereket adtak? Tüdőérlelő? Mekkora lett a baba?2012. nov. 21. 22:02
1/4 anonim válasza:
Nekem a 27. héten megindult a szülés, jóslófájásaim voltak és kinyílt a méhszájam. Tüdőérlelőt kaptam + 1 hétig mg infúziót. Így sikerült visszatartani a 35. hétig.
2/4 anonim válasza:
nálunk volt a családban ilyen eset.20.hétnél jöttek a problémák,a baba kapott tüdőérlelőt,de így is a 24.héten megszületett,kicsivel több,mint 600 gr-mal
azóta már életvidám,gyönyörű,és jóval okosabb,mint a kortársai....pl 2 évesen közel 500 szót ismert...
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Egy volt kolléganőmnek a 31. héten született meg a kislánya, már nagy kb. 8-10 éves körül lehet, okos gyerek, semmi nem maradt hátra.
Egyébként felemelő ez a két videó, hogy mi lett a picúrkákból, nagyon megható!
Az én lányom ugyan 37. héten született, de így is ő volt a legkisebb a kórházban, minikének hívták, 2830 grammal született. Most meg már 17 kilós nagylány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!