Császár után vajon mennyi idővel lehet nemi életet élni?
Mindegy hogy hogyan szültél.
A placenta helyének kell begyógyulnia...
6 hetes kontrollig várj, és ha az orvos rábólint, akkor mehet.
Gratula a babához!
Megvolt már a műtéted? Mert egyáltalán nem biztos, hogy annyira hiányozni fog a szex az első 6 hétben. Ha már túl vagy rajta és ez a legnagyobb problémád akkor tényleg irigyellek.
Az orgazmust nem tudom lehet-e. Szerintem igen.
Ha mar nem verzel nyugodtan elkezdhetetd a nemi eletet eloszor csak pettingeljetek tehat orgazmus kozosules nelkul. Orgazmus soha nem arthat
sok sikert
Hát, igen a műtétem már megvolt. 9 napja volt. A nehéz napokon már túl vagyok, és napról napra jobban érzem magam, leszámítva, hogy a pici miatt sokat kell fenn lenni éjszaka.
Az apukája hiányzik nagyon, mmint testileg, és erre is lenne energiám, de ki kell várnom a 6 hetet. A terhesség utolsó hónapjaiban abszolút nem voltunk együtt, nem is emlékszem már az utolsóra, és ezért is várom nagyon, hogy végre együtt lehessünk. Nagyon nehéz lesz kivárni...
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!