Segítsetek! Mindenki! Elfolyt a magzatvizem több mint egy órája, de semmi fájás és egyéb. Most mit tegyek? Ilyenkor mivan? Kérlek, írjatok!
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 09:52
21/25 anonim válasza:
Gratulálok! :D Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!
22/25 anonim válasza:
Én is gratulálok, és utólag is bocsi a kioktatásért!:)
Sok boldogságot a picihez és jó egészséget:D
23/25 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, ne siettessétek az időt, én is vártam nagyon, és íme, már egy hét múlva egy hónapos a picikém, egyébként, Vanessza Kíra, 3370 gramm, 53 cm-rel született..., nagyon szalad az idő, majd meglátjátok, én is minden jót mindenkinek, sok sikert, ja és még annyit, hogy a SOTE II-őn szültem, szívesen adok infót amiben tudok, ha valakit érdekel valami!
2009. szept. 8. 09:30
24/25 anonim válasza:
Szia,
én csak utólag olvastam a válaszokat, csak annyit szeretnék mondani, hogy gratulálok, és hogy sok boldogságot a babához:) Egyébként gyönyörű neve van:)
25/25 A kérdező kommentje:
köszi!
2009. okt. 14. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!