Segítsetek! Mindenki! Elfolyt a magzatvizem több mint egy órája, de semmi fájás és egyéb. Most mit tegyek? Ilyenkor mivan? Kérlek, írjatok!
harmadik vagyok
Nem véletlenül írtam,hogy azonnal a kórház.Nekem is elment a magzatvizem,lefürödtem és be a kórházba.Rögtön felvittek a szülőszobába,fájás semmi,órák múlva le a kórterembe. 2 napig gyógyszereztek,aztán a főorvos úgy leszúrta az osztályos orvost,hogy meghal a babám. Szerdán kerültem kórházba,és pénteken szültem.A köldökzsinór a lányom nyakára tekeredett, szívzörejekkel 1 évig voltam vele betegállományban(nem terhes gyáson).Azóta is jár a szíve miatt ellenőrzésekre.
Lpontozhattok,de akkor is azt mondom,hogy nem ezen az oldalon kell érdeklődni,hogy mi a teendő,hanem orvos legyen az, aki megmondja,hogy nyomás a kórházba.
Kívánok könnyű szülést és nagyon jó egészséget mindkettőtöknek.
Nekem a védőnőm is mondta (meg ugye utána is néztem még terhesség alatt), hogyha elfolyt a magzatvíz azonnal kórház! Nemhogy csak úgy beballagás autóval, taxival, stb., hanem akkor már mentőt kell hívni, mert bármi lehet!!! Ez tényleg nem játék, hiszen a babád egészségéről, életéről van szó!
Sipirc a kórházba azonnal!!!
Gyors, könnyű szülést és jó egészséget kívánok!
Ha a magzatvíz elfolyik...nem internetezünk és várunk hanem megyünk a kórházba,mert nincs ami véd,meg is fertőződhet a baba...sőt ha nem feküdtél amikor folyt és nem feküdtél hanyatt akkor a köldökzsinór szerencsétlen esetben akár előre is sodródhat,ami megint nem jó...
Off:Biztos én vagyok a h.ülye,de senki nem világodítja fel a kismamákat,hogy ha folyik a víz,akkor gyors zuhany és irány a kórház?Én nagyon fiatal vagyok és gyerekem sincs de tudom,mert szeretnék felkészülni ha majd egyszer lesz...OFF
Remélem azóta már megszületett a baba és minden rendben volt!
Amikor nálunk elfolyt a magzatvíz egy gyors zuhany után rögtön rohantunk a kórházba, nem akartunk kockáztatni.
rEMÉKEM EZT MÁR CSAK AKKOR LVASOD, HA HAZAJÖTTÉL A KICSIVEL A KÓRHÁZBÓL!
mINDIG, MINDENHOL AZT MONDJÁK, HOGY HA ELFOLYK A VÍZ, MAX ZUHANYOZZ LE, MOSS HAJAT , FOGD MEG A BŐRÖNDÖD ÉS IRÁNY A KÓRHÁZ!!
nEM TUDOM, MIBŐL GONDOLTAD, HOGY FÁJÁST KELL VÁRNI... NEM KELL!!!
A BABÁD NEM VÉDI SEMMI, NAGY A FERTŐZÉS VESZÉLYE, ILYENKOR MÉG ANTIBIOTIKUMOT IS SZKTAK ADNI!
SZÓVAL HA MÉG OTTHON VAGY FÉL ÓRA MULVA MÁR NE LEGYÉL!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!