Segítsetek! Mindenki! Elfolyt a magzatvizem több mint egy órája, de semmi fájás és egyéb. Most mit tegyek? Ilyenkor mivan? Kérlek, írjatok!
Azonnal telefonálj a férjednek és irány a kórház!!!!!!
A gyereked életével játszol,megfulladhat.
Ha elfolyt a magzatvized,azt jelenti,hogy megrepedt a magzatburok,bármikor megszülhetsz. Víz nélkül "szárazon" szülni nem egy kellemes dolog.A gyereked nyakára tekeredhet a köldökzsinór és megfulladhat.
Ha ezt a választ elolvasod,akkor te egy felelőtlen anyuka vagy.
Idő előtti burokrepedés, hívd az orvosod, rohanás a kórház!
(Tényleg nem értem miért nem az orvost hívtad)
Nem akarlak kioktatni, de azért szólnak le szerintem, mert mi innen a monitor elől, honnan a túróból tudjuk, hogy ki vagy, milyen a terhességed, stb. Ebben az esetben nem az ismeretlen laikus vasárnap délelőtt a gép előtt ülő embereket kell megkérdezni, hanem egy hozzáértőt!a DOKIDAT!!!!Ő tudja mennyit kell várni, de szerintem ha elfolyt a víz, akkor mindenképp be kell menni a kórházba, hogy figyelni tudják a picidet!Az internet, és mi nem adunk megoldást!
vicces...ha azt írtuk volna, hogy dőlj hátra és nézz meg egy filmet, akkor megnyugszol, és megnézed??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!