Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan lehet kibirni a vajúdás...

Hogyan lehet kibirni a vajúdást? Azt hallottam hogy az a legrosszabb!

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 06:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

Most ki is itt a hisztis? Valaki lepontozott, ezért most bosszúból te is mindenkit lepontoztál... Nagy intelligenciára vall.

Ha még mindig nem lenne világos, nem azért pontoztak le (ami valóban hatalmas tragédia... remélem azért ki fogod heverni...), mert te nem kiabáltál, hanem azért, mert kissé lenézõ hangnemben írtál azokról, akik veled ellentétben nem csendben szülnek.

2009. aug. 16. 15:54
 12/17 anonim ***** válasza:
28%

Utolsó: hagyjuk már ezt az intelligencia "dolgot"!!

Felejts már el!Nincs jobb dolgod mint velem foglalkozni?

2009. aug. 16. 17:42
 13/17 anonim válasza:
Úgy gondolom az egész dolog fejben dől el,hozzáállás,felfogás kérdése....ne arra gondolj fájni fog és nem fogod bírni és egyébként...figyelj magadra és a babára inkább...ne azt nézd ki megy már segíteni...menni fognak!Ez a dolguk!Én így bírtam ki 15 óra vajúdást fájdalom csillapítás nélkül....sok sikert,menni fog:)
2009. aug. 16. 21:57
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

Szia! Nekem nagyon rossz volt, utáltam az egészet, a fájdalomtól eszembe sem jutott hogy én most épp egy babát fogok a világra hozni, ha eszembe is jutott csak rossz értelemben, szinte "bántam" az egészet.

Minden pillanata fájt, és a végén mikor már 30 perc volt hátra a doki szerint kb, akkor megcsászározta, mivel a nagy fájdalom hatására belázasodtam, ennek hatására a baba szíve felment 220 felé, így nem engedtek tolni. Akkor nagyon boldogok voltunk (apás szülés), de a császár fájdalmai még rosszabbak voltak, azta fél órát már inkább kibírtam volna, a babával sokáig alig tudtam foglalkozni, anyáék segítettek, kb 2 hét kellett mire magamhoz tértem.

De most így tudván mi történik egy szülésnél, sokkal felkészültebb leszek a 2. babánál. Bevállalnám mégegyszer hiába szörnyű volt. Én nagyon nehezen viseltem, pedig azt hittem nagy a fájdalom küszöböm, de tévedtem. Én nem kiabáltam, inkább csendes nyögés volt a fájdalomtól. De nem tudtam semmiről, csak magamra koncentrálam, és lehet ez volt a baj, próbálj a babára koncentrálni, hogy neki ez még jobban fáj, talán jobban elviselhetőbb.

De tiszta szívemből kívánok neked egy elviselhető szép szülést! (pl. aki mellettem feküdt 1,5 óra alatt lezajlott minden az első fájástól míg a baba a kezébe nem volt, egy ilyet :D

2009. aug. 16. 23:20
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát elég rettenetes volt, akkor úgy éreztem, hogy nem bírom tovább. Talán úgy lehet kibírni, hogy kérsz edá-t.
2009. aug. 17. 13:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Én a szülöágyon azt mondtam h bolond aki gyereket szül!!!!!!!!!Hadováltam össze vissza,a fájdalomtol magamnál sem voltam.de kibirtam.pedig 31 orát vajudtam.és fájdalomcsillapitás nélkül szültem.

De már nem gondolom ugy h bolond aki gyereket szül!!:):)

Üdv:3hetes Kukimano anyuja

2009. aug. 19. 13:25
 17/17 anonim válasza:
60%

...azt gondolom, hogy ez a fájdalom, aminek értelme van és érdemes kibírni, méghozzá mosolyogva!!! Azért mosolyogva, mert ennek hatására lazul a méhszáj és könnyebben tágulsz. Egyébként a második szülésemnél már úgy csináltam a fájások alatt, mintha pisilnék, ezzel lazítottam. Szuperül bevált, egy órán belül megvolt a gyerek és jött, mint a gyorsvonat, az első babámmal meg negyedórát toltam ...

Jó egészséget neked is és a születendő picúrnak is :)

2009. aug. 29. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!