31 hetes terhes vagyok. Januárra vagyok kiírva és Székesfehérváron szülök. Ebben a kórházban közös a vajúdó és tényleg nem jöhet be az apuka csak a szülőszobára?
Igazából ezen mindenki fel van háborodva, de ha belegondolsz, akkor jogos. Ott többen vagytok, mit szólnál te is egy idegen férfihoz?
Mellesleg nem kell aggódni, oda csak azokat teszik, akik még sehol sem tartanak. Az első gyereknél én vagy 5 órán át voltam a szülőszobán, amikor bementem a kórházba, rögtön oda tettek, mert elfolyt a magzatvizem, pedig még fájásaim sehol sem voltak.
A 2. gyereknél nst után felküldött a doki a szülészetre. Igaz, hogy 1 nappal túlhordtam, de nem voltak se fájások, sem a vizem sem folyt el. Nem is értették miért küldött fel a doki, szóval akkor ott töltöttem fél napot a vajúdóban. Ott olvasgattam, időnként rámtették a fájáserősség mérőt. Tényleg olyan nők voltak ott, akik "gyanúsak" voltak, de még nem szültek. Este úgy döntöttek, mivel semmi fájásom nem volt, hogy akkor átküldenek a terhespatológiára. Erre rá fél órára megindultak a fájásaim, utána rögtön szülőszobára mentem.
Szerintem emiatt ne parázz egyáltalán. Mindenki nagyon kedves, és a szülőszoba is modernül fel van szerelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!