18 hetes terhes vagyok apuka bortonben. Hogy kaphatja meg igy a nevet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 18:05
1/15 anonim válasza:
Az anyakönyvi hivatalban meg tudják mondani mi a módja.
2/15 A kérdező kommentje:
de akkor nincs akadalya elmeletileg?
2012. márc. 14. 18:13
3/15 anonim válasza:
Ha férj és feleség vagytok, akkor automatikusan az ő nevére kerül, ha nem, akkor pedig kell egy apasági nyilatkozat a részéről és csak úgy kerülhet a nevére.
4/15 A kérdező kommentje:
nem vagyunk ferj es feleseg ezert nem ertem hogy igy hogy kaphatna meg a nevet... mert csak az ugyved mehet hozza.
2012. márc. 14. 18:49
5/15 anonim válasza:
Akkor az ügyvéd utána is nézhet. :) Nagyon hülye törvények vannak, pl. én a lányom amikor megszültem, akkor apasági nyilatkozatot kellett tennem és az apának is, h a nevére kerüljön. Aztán fél év múlva összeházasodtunk, és szinten neki, nyilatkozatot kellett tennie, hogy a nevére veszi az én házasságon kívül született gyerekemet (aki az övé volt, és ez minden papaíron le is jött). No comment. Ebben az országban a bürokrácia van fő helyen.
6/15 anonim válasza:
Az ügyvéd kérdezzen rá,de egyébként biztos meg van a módja,hogy apasági nyilatkozatot tegyen.
7/15 anonim válasza:
8/15 anonim válasza:
Szép apa mondhatom. Tuti nem rakatnám a nevére!
9/15 anonim válasza:
Mit kell ítélkezni,honnan tudod hogy nem ártatlanul ül pl hm????
10/15 anonim válasza:
Jót nevettem :D .
ártatlanul kit ültetnek le :D?
SENKIT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!